DAO JE GOL KAKAV "MARAKANA" NE PAMTI Brazilac je nekada oduševljavao "delije", a sada je napravio senzaciju u domovini (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Navijači Crvene zvezde sa nešto boljom memorijom sigurno se sećaju jednog od velikog broja Brazilaca koji je prodefilovao Marakanom u prethodnoj deceniji.

Te 2011. godine godine na pozajmicu iz Flamenga stigao je 22-godišnji napadač Bruno Mezenga, a šansu je dobio kod Roberta Prosinečkog već u kvalifikacionom meču za Ligu Evrope protiv Ventspilsa.

NIJE KRAJ MITROVIM MUKAMA Pokreće se nova bura: Englezi se žale, hoće još veću kaznu za Srbina

Tada je i postigao jedan pet ukupno pet golova na 18 nastupa u crveno-belom dresu, ali posebno će biti upamćen onaj protiv Smedereva kada je atraktivno u vazduhu petom postigao sjajan pogodak u novembru 2011. godine.

Karijera ga je ubrzo vodila u Tursku, da bi se 2019. godine vratio u Brazil gde posle niza klubova sada nastupa za amaterski Agua Santa, člana petog ranga takmičenja.

Upravo je Bruno Mezenga sa 34 godine bio kreator senzacionalne pobede od 2:1 nad velikanom Palmeirasom u prvom meču polufinala regionalnog šampionata Paulista sa dva pogotka. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading