NAPREDAK ŠOKIRAO ZVEZDU Bivši fudbaler Partizana prekinuo seriju crveno-belih
Foto: Promo/FK Crvena zvezda

Tako su Kruševljani uspeli da prekinu seriju pobeda crveno-belih i dođu do važnog boda.

U prvom poluvremenu Kruševljani su u prvih pola sata bili ravnopravan rival. Međutim, od 30 minuta Zvezda je zaigrala značajno bolje. Bukari je propustio dve dobre šanse, a onda su crveno-beli stigli do gola.

Sevnula je kontra Kangva je uposlio Bukarija, koji je poslao centaršut, a Ivanić je doveo Zvezdu u vođstvo od 1:0. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugo poluvreme je bilo dosta mirno. Bila je to prava uspavanka, a jedinu veliku priliku za goste propustio je Aleksandar Katai, kada je u 75. minutu pogodio stativu.

Kazna je stigla 10 minuta kasnije kada rezervista Bojan Matić, inače bivši igrač Partizana, koristi smušenost crveno-belih u šesnaestercu i postiže gol vredan boda.

Zvezda je ostala ubedljivo prva sa 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a, dok je Napredak na desetom mestu sa 27 poena i teoretskim šansama da uđe u plej of.

 

Napredak - Crvena zvezda 1:1 (0:1)

Strelci: Matić 85 - Ivanić 38

Stadion: Mladost (Kruševac)

Sudija: Milan Mitić

Napredak: Petrić - S. Jovanović, Đeković, Kerkez, Vukajlović (87. Projić) - Stanković, Krstić (78. Pantić) - Đ. Jovanović (63. Rusnup), Knežević, Čečarić (78. Matić) - Šarić

Crvena zvezda: Vasiljević – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Kangva (87. Mijailović), V. Nikolić (22. Srnić) - Bukari (70. Katai), Ivanić (87. Rakonjac), Mitrović (70. Mijatović) - Pešić

Kraj u Kruševcu - 1:1!

90. minut - Igraće se još četiri minuta u Kruševcu!

85. minut - Gooool! Napredak dolazi do izjednačenja. Bivši fudbaler Partizana Bojan Matić je strelac!

81. minut - Opao je ritam u Kruševcu, Zvezda čuva prednost, domaćin bez pravih prilika.

74. minut - Šansa za Zvedu. Katai je pogodio stativu.

69. minut - Pešić je zapretio posle dodavanja Ivanića. Uspeli su gosti da ukradu loptu rivalu pred njegovim kaznenim prostorom, ali ne i da iskoriste to za 2:0

65. minut - Igra se otvoreno u ovim momentima, par ozbiljnih situacija u oba šesnaesterca.

53. minut - Solidna prilika za domaće. Šarić je sa nekih 17, 18 metara šutirao levom nogom, lopta završava pored gola.

50. minut - Pokušao je makazicama Pešić, lopta odlazi pored gola.

 

 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45. minut - Poluvreme, Zvezda vodi golom Mirka Ivanića!

41. minut - Još jednom se Bukari našao u prilici i opet je bio neprecizan.

38. minut - Gooool! Ivanić donosi prednost Zvezdi. Centrirao je Bukari nakon brze kontre Zvezde, a Ivanić glavom matirao nemoćnog Petrića.

 

 

35. minut - Nova šansa za Bukarija. Iznenada je došla lopta do reprezentativca Gane, šutirao je iz prve, ali je golman Napretka bio odličan. 

31. minut - Konačno prva prava prilika, centrirao je Vigo, Pešić u padu iz okreta prosledio za Bukarija, koji glavom iz izgledne situacije šutira preko gola.

26. minut - Još uvek čekamo pravu priliku.

18. minut - Veljko Nikolić se povredio, uhvatio se za zadnju ložu. Neće moći vezista Crvene zvezde da nastavi utakmicu. Zameniće ga Slavoljub Srnić

16. minut - Nikola Stanković se lepo ubacio iz drugog plana u kazneni prostor Crvene zvezde, ali je Vasiljević bio oprezan, na vreme istrčao i prvi stigao do lopte

13. minut - Ivanić je odlično uoči Viga kako se ubacuje po desnoj strani, probao je da ga proigra, ali je Đorđe Jovanović bio koncentrisan i uspešno presekao napad gostiju.

5. minut - Miran početak utakmice, bez većih uzbuđenja.

1. minut - Utakmica je počela!

16.05 - Kao što se očekivalo, Miloš Milojević je promešao karte za ovu utakmicu. Borjan i Kanga dobili su slobodno zbog obaveza u reprezentaciji, Katai, Rodić i Mijailović su na klupi... Očekivalo se da bi uz Aleksandra Pešića u špicu mogao da bude Marko Rakonjac, ali je napadač moskovske Lokomotive na pozajmici u Beogradu ostao među rezervama, a od starta će igrati Stefan Mitrović.

16.00 - U prvom ovosezonskom meču ova dva tima Zvezda je slavila na "Marakani" golom Aleksandra Pešića.

 

 

15.58 - Sa druge strane, Kruševljani su deseti sa 26 boda.

15.57 - Zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 72 boda uz impresivnu gol razliku 70:10.

15.55 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u kojoj se sastaju Napredak i Crvena zvezda. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Kruševca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading