MILOJEVIĆ POSLAO MISTERIOZNU PORUKU Zvezdin dres je težak, puno igrača treba da se zapita šta je problem
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su i kiks u prvom kolu prolećnog dela Superlige, gde su remizirali protiv Vojvodine sa 1:1.

Meč je bio prošaran i svečanostima za Sinišu Mihajlovića, nedavno preminulu legendu srpskog fudbala, koja je igrala i za Vojvodinu i za Zvezdu. Utakmica je zbog toga bila i potpuno lepršava, ali su izostali golovi.

Crvena zvezda je opet u istom problemu kao i tokom priprema, realizacija je izostala, na šta je apostrofirao i trener kluba iz Beograda, Miloš Milojević. 

ZVEZDA NA MIHINOM OPROŠTAJU REMIZIRALA SA VOJVODINOM Crveno-beli na otvaranju prolećnog dela prvenstva nisu uspeli da slave u derbiju kola

- Šta je falilo? Falilo je da damo gol, stvorili smo pregršt šansi u prvih 15 minuta. U fudbalu kad ne date gol iz tih šansi, uvek budete kažnjeni, nisam zadovoljan u globalu, rastrazana utakmica, prvo kolo jeste u prolećnom delu, ali puno igrača mora da se zapita koji je problem - rekao je Milojević, koji nije hteo da otkrije te igrače. 

- To je interno, ali svakako, zvezdin dres je težak, očekuje se najviše, da li je gol ili ne, da li primimo ili ne, to razlikuje pravu ekipu od ekipe koja je prava - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Karlo KG

05.02.2023 17:24

I Milojevic bi trebalo da razmisli o svom statusu ! Zvezda pod hitno da uzme novog trenera jer dok je Milojevic šef stručnog štaba ni Mesi i BBape nam nemo gu pomoci

Vr Delija

05.02.2023 18:27

Idi Milojeviću dok nije kasno neumeš ti da vodiš Zvezdu