VELEOBRT NA "MARAKANI" Crveno-beli ostali bez već viđenog pojačanja
EPA

Uprava novosadske Stare dame odbila je da proda svog bisera i stavila veto na njegov odlazak sa "Karađorđa", iako je sve izgledalo kao gotova stvar. 

Talentovani napadač Vojvodine Jovan Milošević se odavno našao na listi želja bundesligaša Štutgarta, ali u trku za strelca pet golova na Prvenstvu Evrope za kadete ozbiljno se uključio šampion Srbije.

Šef skauting službe kluba sa Marakane Marko Marin obavio je niz razgovora sa porodicom mladog špica, pokušavajući da im objasni zašto bi prelazak među crveno-bele predstavljao pravi izbor za bisera Vojvodine. Pokušala je Crvena zvezda da iskoristi nesuglasice na relacijima između uprave novosadskog superligaša i Miloševića. 

POTPUNO LUDILO Argentinci zovu vrača da im pomogne, sve će učiniti da pobede Mesi i drugovi

On je odbio novi ugovor sa "Starom damom", mada je novosadski superligaš želeo da pomeri granice i učini ga jednim od najplaćenijih tinejdžera u ovdašnjem fudbalu. Aktuelni ugovor mu ističe na leto, pa zbog toga Lale ne mogu da računaju na veće obeštećenje. 

To je pokušala da iskoristi Crvena zvezda. Čak se pominjalo da je uprava kluba sa Marakane želela da povuče džentlmentski potez i uplati u kasu kluba iz Novog Sada 600.000 evra, međutim, to se neće desiti.

Upravni odbor Vojvodine odbio je da proda Jovana Miloševića klubu sa Marakane. Vrhuška Lala želi da vrati trend pokojnog Bate Butrovića, kada Vojvodina nije prodavala najbolje igrače večitim rivalima.

I u slučaju da klub iz Ljutice Bogdana ubedi Miloševića da pređe na Marakanu, ako Vojvodina bude istrajna, neće moći da realizuje transfer, pa će mladi napadač morati da sačeka letnji prelazni rok i onda kao slobodan igrač potpiše za ekipu koju sa klupe predvodi Miloš Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading