NAJBITNIJE JE DA SMO POBEDILI Milojević posle Kolubare o Mijatoviću, prvencu Kulibalija...
FK Crvena zvezda

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je najbitnije da je njegova ekipa osvojila tri boda nakon pobede nad Kolubarom 2:0 u utakmici 17. kola Superlige Srbije.


- Utakmica je bila kontrolisana, primetna je velika razlika u kvalitetu i zadovoljan sam što smo mogli da nagradimo mlade igrače za rad koji ulažu na treninzima. Videli smo i mi oni gde su i šta su u ovom trenutku. Želeo sam veću efikasnost, kao i da budemo kreativniji, ali i kada smo pravili prilike, malo nam je nedostajalo da postižemo golove. Ipak, postigli smo dva pogotka, možda je lepršavost izostala, ali tri boda su najbitnija - izjavio je Milojević za zvanični sajt kluba.
NAJBITNIJE JE DA SMO POBEDILI Milojević posle Kolubare o Mijatoviću, prvencu Kulibalija...

FK Crvena zvezda

 


Trener kluba iz Ljutice Bogdana prokomentarisao je prvi gol u dresu Crvene zvezde Kalifa Kulibalija i asistenciju koju je upisao mladi Jovan Mijatović.

- Mijatović je talentovan igrač i vidno je da kada igra prosto i jednostavno onda to ide kako treba, a kada misli da može da igra na nivou onoga što je radio u Omladinskoj školi, onda je to malo teže. Međutim, sve ovo je škola za njega. Kulibali je špic koji je dobar u šesnaestercu i kada mu donosite tu loptu, onda on može da bude efikasan. Kao i svakom napadaču, treba mu kontinuitet igara i golova da bi imao samopouzdanje, ali smatram da će nam koristiti u narednim mečevima - zaključio je Milojević.

Crvena zvezda će u narednom kolu Superlige Srbije na svom stadionu dočekati Mladost iz Lučana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading