On ovo nije zaslužio...
FK Crvena zvezda

Golovi Bragi, Partizanu, magije protiv Milana, Ludogoreca... čak 84 gola u dresu Crvene zvezde. Sve je to zaboravljeno u 88. minutu utakmice protiv Monaka u prvom kolu Lige Evrope.

Momenat kada je Aleksandar Katai krenuo van igre, a sa zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić" začula salva zvižduka, doduše, manjeg dela pristalica crveno-belih, ponovo je u prvi plan izbacio jednu konsantaciju.

Vladimir Marković

 

U Zvezdi se dobre stvari brzo zaborave, kada iste izostanu na kratak period. Katai je "razmazio" navijače sjajnim partijama, pa čak ni protiv Monaka to nije izgledalo tako loše. Mogao je momak iz Srbobrana da posigne bar jedan pogodak.

Odlično šutirao iz slobodnog udarca, pretio u nekoliko navrata sa distance, prodao nekoliko finti skupocenim igračima Monaka, ali... ništa od toga nije moglo da ga spasi zvižduka.

- Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone. Mogao je da postigne gol iz onog slobodnog udarca. Kad igrači daju sto odsto od sebe, mislim da zvižduk nije nešto što Zvezdin igrač zaslužuje od publike. Kada neki igrač ne pruži 100 odsto, onda to mogu da prihvatim. Poštujem našu publiku, bio sam milion puta ovde, ali to nije nešto što nam pomaže - zaključio je Milojević.

Da li je Katai zaista ovo zaslužio?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (4)

Loading
Sasa

09.09.2022 11:40

Svakako da nije zasluzio, ali morao bi i on da bude iskren prema sebi i ekipi da prizna ako nije spreman za 90 minuta pa da na vreme zatrazi izmenu.

B9

09.09.2022 11:56

@Sasa - Jeste zaslužio, pravi zvezdaši znaju zašto.

Uros

09.09.2022 13:57

On je profesionalaciigra za ozbiljnu lovu, a navijac plati kartu i ima pravo da mu aplaudira i isto tako da mu zvizdi kad se ne zalaze dovoljno. Ko redovno ide na utakmice moze da primeti da se Katai ne zalaze ko pre, na primer izgubi loptu samo siri ruke i ne vraca se u odbranu i tako. Da on igra za navijace i gratis onda moze da se ljuti, ovako skroz opravdani zvizduci. Niko nije iznad Zvezde.

Džek

09.09.2022 15:07

Budimo realni,kako može da odigra dobro ako ima pored sebe 5 autcajdera. Sa 2 je uvek bio dobar ali sa 5.................