VOLEO BIH DA ME PAMTE PO DOBROM Pavkov se oprostio od Zvezde emotivnom porukom
FK Crvena zvezda

Milan Pavkov (28) više nije igrač Crvene zvezde, otišao je u Saudijsku Arabiju i postao je novi igrač Al Fejhe. Nedugo pošto je stigao u novi klub odlučio je da se putem društvenih mreža oprosti od svih. Napisao je emotivnu poruku koja je oduševila navijače. 

Snažni napadač je na "Marakanu" stigao iz niškog Radničkog 2017. godine i na 152 utakmice dao je 59 golova. Svi pamte pogotke protiv Liverpula, ali njega posebno pogađa svoj poslednji meč u dresu srpskog tima. U duelu protiv Makabija iz Haife postigao je autogol u nadoknadi i tako je izraelski klub prošao dalje. Indirektno je to spomenuo u svojoj poruci, a posle tog meča su ga saigrači tešili na terenu jer se rasplakao. 

-Sigurno da nije lako napisati, zahvaliti se i rastati od kluba koji mi je toliko pružio posle toliko godina. Hvala navijačima na podršci koja je uvek bila najglasnija, hvala za svaki aplauz, pesmu, hvala saigračima, upravi, trenerima. Hvala za sve, čast mi je bila da nosim ovaj dres sve ove godine i da branim crveno-bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite, kao što će meni u srcu zauvek ostati urezan ovaj klub, tribina, svaki Delija. Zauvek Zvezda, vidimo se - napisao je Pavkov. 

OHI RAZBESNEO DELIJE Prva izjava nakon odlaska će razočarati navijače

Ostao je Pavkov u srcu navijača, što se videlo i na utakmici protiv Javora u Superligi. Tada su mu navijači u 9. minutu poslali jasnu poruku o tome koliko ga cene. Napravili su bakljadu sa aluzijom na broj devet koji je nosio u crveno-belom dresu. Sada je došlo vreme za novi izazov i odlazak u inostranstvo. Tamo će sarađivati sa dvojicom Partizanovaca, pošto je na klupi Vuk Rašovi, a za Al Fejhu brani Vladimir Stojković.

Upravo je nekadašnji golman crno-belih imao i zanimljivu poruku, pošto se slikao sa Pavkovim i Aleksandrom Trajkovskim i to je objavio na društvenim mrežama. Postavio je fotografiju sa porukom "Polećemo". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading