PROBLEMI ZA MAKABI Haifa strahuje pred gostovanje u Beogradu, dvojicu najboljih igrača muči povreda
FK Crvena zvezda

Težak posao, ali otežava i činjenica da dva ponajbolja igrača izraelskog predstavnika su pod medicinskom prismotrom. 

Francdi Pijero, dvostruki strelac protiv crveno-belih na primorju Izraela, nije pokidao tetivu kao što se pretpostavljalo, ali će svakako raditi u posebnom režimu kako bi imao šansu da se pojavi na travi "Rajka Mitića". 

Rizik će se sigurno preuzeti samo da se izađe na megdan u najbitnijoj utakmici decenije za Makabi. 

Tim iz Haife očekuje meč sa Sahninom na startu nacionalnog prvenstva u nedelju (19.15) i Pijero se svakako ne očekuje u tom susretu, kao ni dvostruki asistent i veznjak Dolev Haziza koji je još uvek rovit, a taj status mu je bio aktivan i za vreme prvog meča sa Zvezdom. 

FK Crvena zvezda

 

BORJAN PRED ODLUČUJUĆU BITKU SA MAKABIJEM Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona

Tamošnji novinari su se zapitali zbog čega Haziza nije igrao do samog kraja, jer je zamenjen u 76. minutu, a od strane trenera Baraka Bahara dobili su odgovor da je tehničar tek tada zatražio izmenu i da mu je ta želja uslišena.

U tom momentu je Makabi već vodio sa 3:2. 

U svakom slučaju, kolektiv iz Haife će morati da ostane neporažen, a javnost u Izraelu se već euforično sprema za revanš gde ipak Zvezdi daju prednost favorita.

Kako stvari stoje, radi se na tome da Pijero i Haziza budu skroz oporavljeni za meč u Beogradu i nema sumnje da će sigurno igrati do poslednjeg minuta ukoliko to prilike budu zahtevale.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading