OVO JE ZLATNO DOBA Legendarni Dragan Džajić poslao snažnu poruku: Zvezda nije bila ovoliko moćna otkako je bila na vrhu Evrope i sveta
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Posao koji radi uprava Crvene zvezde je fantastičan, a rezultati su uvek bili najbolje merilo za sve. Oni govore da Zvezda nije bila ovoliko moćna još od kad smo se popeli na vrh Evrope i sveta, i ono što posebno može sve da nas raduje, to je da klub iz godine u godinu pravi nove uspehe, i krupnim koracima prosperira. Ovo je zlatno doba Crvene zvezde i svaki navijač treba da bude ponosan na to što može da svedoči ovakvim uspesima, a ono u šta sam siguran je da će da ih bude još mnogo u godinama koje slede - izjavio je Džajić, treća Zvezdina zvezda, za zvanični sajt crveno-belih.

Crvena zvezda je u prethodnih pet godina odigrala 73 evropska meča i upisala 31 pobedu, 22 remija i 20 poraza, uz 100 postignutih golova.


Ekipa trenera Dejana Stankovića će u utorak, 23. avgusta (21.00), u meču sezone dočekati Makabi iz Haife u revanšu plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri crveno-belih pokušaće da nadoknade zaostatak od 3:2 iz Izraela i da se plasiraju u elitno takmičenje, a kako su naveli iz Ljutice Bogdana, karte za duel protiv Makabija su rasprodate.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading