ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA: "Delije" pozivaju navijače na "Marakanu"
FK Crvena zvezda

"Delije", Nekada davno pisali smo parolu "Zvezda se voli svakoga dana, a ne samo protiv Milana", pokušavajući da skrenemo pažnju zvezdašima da bi Zvezdu trebalo bodriti i protiv slabijih protivnika i na domaćim utakmicama.

Došao je trenutak za parolu "Zvezda se voli svakoga trenutka, a ne samo protiv Pjunika". Prošle nedelje imali smo situaciju da je na Marakani na utakmici Zvezda - Pjunik 5:0 bilo preko 40000 zvezdaša, dok je samo 3 dana pre toga na utakmici Zvezda – Radnik bilo svega 12 000 zvezdaša.

FK Crvena zvezda

 

 

Sigurno da je retko ko znao za FK Pjunik iz Jerevana pre nego što je postao protivnik Zvezde u kvalifikacijama. Taj Pjunik je po vrednosti tima i kvalitetu jednak, ili slabiji od našeg Radnika iz Surdulice. To se i pokazalo na terenu, u obe utakmice Zvezda je dominirala i do vrha napunila mrežu gostiju. Ali ogromna je razlika kada se pogleda ambijent na tribinama.

Na Pjuniku je ambijent bio takav kao da je u pitanju derbi liga petice, dok je na Radniku delovalo tužno, u duhu domaće superlige. U pitanju je isti stadion, isti igrači Zvezde na terenu, protivnik istog kvaliteta... Može se reći i da je isti značaj utakmice jer ove godine i domaće prvenstvo vodi direktno u Ligu šampiona.

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

Odlična poseta protiv Pjunika pokazuje da nas ima, da volimo Zvezdu, i da je samo i isključivo do nas da li ćemo se pokrenuti da napunimo stadion. Ko god je bio na Marakani protiv Pjunika, trebalo bi da ima isti motiv da dođe i na Radnik i na Voždovac, kao što će to učiniti i najvatrenije pristalice koje su o svom trošku putovale u Jerevan.

Subota 20:45, Zvezda – Voždovac, svi na Marakanu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading