STANKOVIĆ PRED REVANŠ SA PJUNIKOM Idemo na pobedu zbog veličine kluba koja nas obavezuje na to
FK Crvena zvezda

Zvezda je u prvom meču u Beogradu ubedljivo pobedila 5:0, a trener Dejan Stanković je obećao da će i pored toga izvesti najjači tim.

-Svaka evropska utakmica je dokazivanje i potvrđivanje za nas, a tako će biti i u utorak. Na teren će izaći najbolji tim, nedostaju nam tri igrača, ali imamo dobre zamene i širok roster. Svi su željni igre, želimo da izađemo jako, a idemo na pobedu zbog veličine kluba koja nas obavezuje na to, ali i koeficijenta - rekao je Stanković na konferenciji za medije. 

UEFA PRELOMILA Igraće se u Izraelu, crveno-beli putuju na ratno područje

On u odnosu na startnih 11 u Beogradu nema na raspolaganju lakše povređene Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića, kao i suspendovanog Milana Rodića.

-O Pjuniku mislim sve najbolje, nisu slučajno ovde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako papir nekada pokaže da si izrazit favorit, kao što smo mi to bili u Beogradu, međutim, naišli smo na organizovan i čvrst otpor. Morali smo da budemo fokusirani, iako nam je koncentracija popustila u par navrata, prevashodno u prvih 15 minuta. Poklonili smo im par lopti, ispred našeg gola, pa i na sredini, gde su fudbaleri Pjunika umalo to iskoristili. Pričali smo i analizirali šta ne bi trebalo da se ponavlja više - podvukao je Stanković.

Vladimir Marković

 

Stanković se zahvalio domaćinima na toploj dobrodošlici.

-Nisam prvi put u Jermeniji, bio sam ovde kao igrač i posle kad sam radio u UEFA. Ako smo do golova došli na osnovu njihovih indivudalnih grešaka u Beogradu, to je zasluga naših igrača, jer smo ih 'naterali' da to urade. Do golova se i tako dolazi, a teren je jedino merilo. Bila je dobra takmičarska utakmica sa visokim intenzitetom, ali morali smo da se dobro ozonojimo za svaki gol. Gledaćemo da to uradimo i sada - poručio je Stanković. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading