HERKULES JE STIGAO Azarovi zvanično potpisao za Crvenu zvezdu (FOTO)
EPA

Nastavila je Crvena zvezda da se pojačava za narednu sezonu, crveno-beli će uskoro predstaviti i Gruzina Iraklija Azarovija. Ovaj momak stiže iz Dinama iz Batumija. Crvena zvezda ga je na društvenim mrežama predstavila kao “Herkulesa”, lika iz grčke mitologije, poznatog po svojoj snazi.  

Azarovi igra na poziciji levog beka, rođen je 21. februara 2002. godine u Tbilisiju. Bio je član svih mlađih reprezentativnih kategorija svoje zemlje, a za “A” selekciju nastupao je osam puta. 

-Veoma sam srećan što sam postao deo Crvene zvezde. Ovo je velike klub i drago mi je što sam tu. Daću sve od sebe da pomognem ekipi da osvoji titulu, kao i u evropskim izazovima - izjavio je 20-godišnji fudbaler na promociji na stadionu Rajko Mitić.

SRBIJA U PROBLEMU Posle sjajnog skoka, sledi ozbiljan pad na UEFA listi

Crvena zvezda će Dinamo iz Batumija platiti obeštećenje od oko 300.000 evra. Tim iz Gruzije nije ni bio u boljoj poziciji za pregovore, s obzirom na to da Azaroviju ugovor ističe za četiri meseca.  

Dugo već na levom beku nema zamene za njega, čega je svestan i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

-Želim da vam predstavim naše šesto pojačanje u ovom prelaznom roku, Irakli Azarov, dolazi iz Gruzije, iz Batumija. Ima 20 godina, igra na poziciji levog beka, deficitarna pozicija. Dugo smo tražili nekoga ko može da bude rotacija u paru sa Milanom Rodićem i opredelili smo se za mladog igrača koji igra za reprezentaciju Gruzije - rekao je Mrkela na predstavljanju igrača.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading