Evo zašto je važno biti Zvezdin sezonac
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je pre nekoliko dana produžio prodaju sezonskih ulaznica, a sada je putem zvaničnog sajta pozvao sve koji je još nisu nabavili da požure.

- Biti sezonac je stvar kućnog vaspitanja, a ljubav prema Crvenoj zvezdi se prenosi sa kolena na koleno. Utakmica protiv Pjunika pokazala je da ovu Crvenu zvezdu vredi gledati na svakom meču, jer ovo što izabranici Dejana Stankovića demonstriraju na startu ove sezone je - totalni fudbal - navodi se na klupskom sajtu šampiona Srbije.

KO JE OVO MOGAO DA SANJA? Zvezdi se otvara neverovatna mogućnost, potrebno je samo malo sreće za istinsko čudo

- Budi sezonac, jer će Zvezda sigurno da ti se oduži na terenu. Od Zvezde ćeš dobiti 90 minuta totalnog fudbala, igre na gol više i poteze koji se prepričavaju godinama. Zbog toga, mnogo praktičnije, i finansijski, i emotivno je da jednostavno budete vlasnik sezonske ulaznice. Jer ona ipak označava svojevrsni status, nešto što te čini zvezdašem u potpunom smislu te reči, a ako zaista voliš klub onda nema lepšeg osećaja nego da uživo prisustvuješ bravurama Kataija, Ivanića, Kange, ali i pojačanja Kangve, Bukarija i ostalih koji su pokazali da Crvena zvezda zaista dugo nije bilo ovako moćna - dodaje se.

U nastavku teksta na klupskom sajtu navode se dodatni benefiti posedovanja sezonske ulaznice.

ZVEZDINA MUNJA Kao vetar: Otkriveno koliko brzo trči Bukari (VIDEO)

- Nikom se ne čeka u redu ispred blagajne kada je ovolika vrućina, a svakom se gleda Zvezda, pogotovo u Evropi, i nama je to jasno, a benefit sezonske ulaznice je upravo taj da će ona važiti i za plej-of, nadamo se za Ligu šampiona, kao i to da ćemo kad budemo igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, za sezonce napraviti rezervisano mesto na stadionu uz popust na paket karata od čak 30%. Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice. A videli ste kako Crvena zvezda igra na Marakani kada je publika tu. Pobeda od 4:0, dva trijumfa od 5:0, i jedna goleada od 6:0, ukupna gol razlika 20:0. Dakle Crvena zvezda na Marakani prosečno postiže po pet golova, čime nijedna ekipa na svetu ne može da se pohvali u ovom trenutku. 

Kartu za celu sezonu svi navijači Crvene zvezde mogu nabaviti na ovom linku.

Iz kluba je navedeno da je cilj za ovu sezonu da se obori rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica, koji iznosi 7.021. Za sada, prvak države je prodao više od 6.800 karata, pa je obaranje rekorda veoma blizu.

- Veći broj sezonaca garantuje veću posetu i zato hajde da nas na Marakani bude više nego ikad, jer ova Crvena zvezda to zaslužuje - zaključuje se na sajtu Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading