ZVEZDA PREDSTAVILA PRVO POJAČANJE Kangva stigao na "Marakanu": Još uvek sam jako uzbuđen, čuo sam mnogo lepih stvari o klubu
FK Crvena zvezda

 

Fudbalski reprezentativac Zambije Kings Kangva, prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, predstavljen je danas na stadionu Rajko Mitić, a kako je najavio sportski direktor Mitar Mrkela već sutra biće promovisan i krilni napadač Osman Bukari.


- Zadovoljstvo mi je da predstavim Kangvu, igraču koji nam dolazi iz Arsenala iz Tule. On je rođen 1999. godine i igra na sredini terena. Cilj nam je bio da u ovom prelaznom roku podmladimo i ubrzamo ekipu, a Kangva je jedan od igrača koji će doprineti da naša ekipa u narednom periodu izgleda drugačije, modernije, potentnije. Radi se o brzom igracu, koji dobro kontroliše loptu. Veoma je pokretljiv i dinamičan i verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Dejana Stankovića i da ćemo sa njim dobiti ono što smo tražili - rekao je Mrkela na konferenciji za medije.
ZVEZDA PREDSTAVILA PRVO POJAČANJE Kangva stigao na

FK Crvena zvezda

 


On je najavio "brzi potpis" krilnog napadača Osmana Bukarija iz Genta.

- Verujem da će već sutra biti nova promocija. Dolazi nam Osman Bukari. On će danas biti u Beogradu i sutra će biti predstavljen. Što se tiče napadača, tu ne žurimo. Bilo nam je bitno da dovedemo igrača na poziciji „osmice“ i na poziciji desnog krila. Sve drugo imamo pokriveno i sve drugo ćemo raditi polako - rekao je Mrkela.

ZVEZDA PREDSTAVILA PRVO POJAČANJE Kangva stigao na

FK Crvena zvezda

 


Zadovoljstvo zbog dolaska u redove crveno-belih istakao je Kangva, ali i napomenuo da će sve što ima da kaže pokazati na terenu.

- Bio sam veoma uzbuđen i srećan kada je došlo do dogovora. I dalje sam veoma uzbuđen. Radujem se svemu onome što me očekuje već sada kada se budem priključio ekipi - istakao je Kangva i dodao da je Miodrag Božović sa kojim je radio u Arsenalu fantastičan trener, a da je o Zvezdi pričao i sa dosadašnjim saigračima Goranom Čaušićem i Ðorđem Despotovićem, kao i Lukom Jovićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading