BIĆEMO JOŠ BOLJI SLEDEĆE SEZONE Zvezdan Terzić se oglasio nakon što su crveno-beli završili ogroman posao
FK Crvena zvezda

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je izuzetno ponosan zbog produžetka ugovora sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo danas potpisali novi, trogodišnji ugovor sa Dejanom Stankovićem, jer je to potvrda sveukupno dobrog rada. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s njim i to je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora. Osvajanjem šampionske titule ostvarili smo naše zacrtane ciljeve, a sezona je bila izuzetno teška, jer smo jurili prvo mesto posle nekoliko godina u kojima smo dominirali. Zvezda je i ove sezone pokazala svoju snagu i to da je niko ne sme otpisivati. Verovao sam u Zvezdu, igrače i trenera. Na minus pet sam rekao da ćemo biti šampioni i da ako ne budemo - odlazim iz kluba. Bila je to hrabra odluka, ali sam verovao. Želeo sam na taj način da motivišem i pokrenem sve strukture unutar kluba. Mislim da je Zvezda zaslužila da bude šampion. Ne samo ove sezone, već i sledeće i one tamo. Uradićemo sve da ovom nizu ne bude kraja - počeo je Terzić.

BIĆEMO JOŠ BOLJI SLEDEĆE SEZONE Zvezdan Terzić se oglasio nakon što su crveno-beli završili ogroman posao

FK Crvena zvezda

 

 
Najavio je Terzić i to da je Crvena zvezda spremna da napravi dodatni iskorak u sezoni koja sledi.
 
- Svesni smo da je publika Crvene zvezde izuzetno zahtevna i da se ne živi od stare slave. Pred nama su novi ciljevi, zadaci i planovi. Startujemo od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i učinićemo sve da ove godine igramo najelitnije evropsko takmičenje. Nijedan igrač nije na prodaju. Pojačaćemo se maksimalno, mnogo bolje nego do sada, jer smo rešili da napravimo novi iskorak u istoriji Crvene zvezde. Bićemo jači nego ikad - podvukao je Terzić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading