ODLUKA IZBORNE SKUPŠTINE Vujko i Terzić na čelu sportskog društva Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Sednici Izborne skupštine SD Crvena zvezda, održanoj u Medija centru FK Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“ na kojoj je izabrano novo rukovodstvo sportskog društva Crvena zvezda, prisustvovalo je 60 od 77 delegata i sve odluke na današnjem zasedanju donete su jednoglasno.

Nakon usvajanja dnevnog reda i finansijskog izveštaja, članovi Skupštine glasali su i za predlog da MMA klub Crvena zvezda postane novi član sportskog društva, umesto kluba Crvena zvezda Ginis koji je istupio. Delegati su potom usvojili novi Statut Sportskog društva Crvena zvezda. Usledilo je glasanje za novo rukovodstvo sportskog društva.

Za predsednika Skupštine SD Crvena zvezda izabran je Stojan Vujko. Za potpredsednike Skupštine izabrani su Mitar Mrkela, dr Nebojša Čović, Ana Avramović i Mladen Gajić. Na predlog Fudbalskog kluba Crvena zvezda i predsednika Svetozara Mijailovića dosadašnji predsednik Skupštine prof. dr Petar Škundrić izglasan je za počasnog predsednika SD Crvena zvezda.

VELIKI MOTIV ZA VEČITE Piksi stiže na finale Kupa

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Delegati su potom jednoglasno za predsednika Upravnog odbora izabrali Zvezdana Terzića. Na predlog Zvezdana Terzića Skupština je izglasala nove članove Upravnog odbora, a to su: Zvezdan Terzić (predsednik), Vladan Miketić (potpredsednik), Dušan Milosavljević (potpredsednik), Dejan Stamatović (potpredsednik), Ivan Bošnjak (potpredsednik), Svetozar Mijailović, Marko Petrović, Ivan Bošnjak, Milan Vujko, Nenad Peruničić, Vladan Kovačević, Goran Đaković, Marko Jevtović, Svetlana Petronijević, Maja Antolović, Anđelka Vukmirović, Ivanka Kovačević, Draško Marković, Bojan Dimić, Darko Milunović i Milan Baštinac. Novo poverenje za predsednika Saveta SD Crvena zvezda dobio je Aleksandar Boričić, a članovi Saveta su i Vladimir Petrović, Dragiša Vučinić, Viktor Jelenić.

Za predsednika Nadzornog odbora SD Crvena zvezda izabran je Mihajlo Srdić, a novi članovi su Mile Samardžić, Zoran Milošević, Neven Ranić i Miloš Maljević. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari (0)

Loading