NOVE VESTI IZ RUSIJE Dzjuba odbio Zvezdu, nije spreman da igra u srpskom prvenstvu?!
EPA-EFE/Anatoly Maltsev

Pojavile su se najnovije informacije o mogućim pojačanjima Crvene zvezde i to na poziciji golgetera. 

U ruskim medijima se pojavila informacija generalnog direktora Crvene zvezde da srpski šampion pregovara sa kapitenom Zenita, Artjomom Dzjubom. 

Od tada se pojavljuju razne informacije u Rusiji gde bi iskusni golgeter mogao da nastavi karijeru. 

One najnovije stižu od portala Metaratings, čiji izvori tvrde da je iskusni fudbaler odbio srpskog šampiona pošto nije spreman da igra u srpskom prvenstvu. Za Dzjubu su trenutno zainteresovani klubovi iz Rusije, ali i sa Zapada, ali i to da je njegova primarna želja da zaigra u Evropi. 

Do kraja ruskog prvenstva je ostalo samo još jedno kolo, pa bi uskoro sve moglo da bude poznato. Dzjubi ističe ugovor krajem juna. 

DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO TITULU Zvezda zove navijače - besplatan ulaz za utakmicu protiv Voždovca

Slično je i u slučaju drugog Zvezdinog igrača na poziciji "rasnog golgetera", Oskara Estupinjana, koji se sinoć 15. prvenstvenim golom oprostio od dresa Gimaraisa. 

Kolumbijac igra sjajno ove sezone, mnogi evropski klubovi ga žele, pa će sve to otežati Zvezdi kada je reč o preogovorima sa ovim fudbalerom. 

-Sada je vreme za odmor, ova sezona je bila puna uspona i padova. Uživaću u ovoj pobedi, budućnost je "sutra". Zahvaljujem se svim saigračima koji su nosili ovaj dres. Viktorija zaslužuje da se nađe u Evropi, videćemo šta će se desiti u finalu Kupa između Porta i Tondele - rekao je Estupinjan posle poobede nad Žil Visenteom.

Kolumbijcu ističe ugovor 30. juna, tako da će i on sasvim sigurno uskoro postići dogovor sa nekim od zaninteresovanih klubova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading