PRVENAC PRED "DELIJAMA" Zvezdin vezista blista od sreće nakon prvog pogotka u crveno-belom dresu
Alo!/Vladimir Marković

 

Prvenac u dresu Crvene zvezde i to kakav za mladog Petra Stanića! Talentovani vezni fudbaler je prihvatio loptu na dvadesetak metara od gola i pogodio samo rašlje gola Novog Pazara, u jednoj od najubedljivijih pobeda crveno-belih u istoriji (8:0).

- Gađao sam rašlje. Uvek kada sam u prilici da šutiram, gledam da to ne bude napamet, već da je precizno. Lepo sam zahvatio loptu, otišla je tamo gde treba i presrećan sam zbog postignutog gola. U nekoliko navrata u prethodnim utakmicama sam bio blizu prvenca, ali sada je tu i moram da kažem da je posebno lep osećaj postići gol za Crvenu zvezdu na Marakani - počeo je Stanić.
 
Fudbaleri Zvezde su se ovom pobedom plasilirali u finale Kupa Srbije gde će 26. maja odmeriti snage sa "večitim" rivalom.

PRVENAC PRED

Alo!/Marko Metlaš

 

 
- Idemo korak ko korak. Pred nama su još dve utakmice u prvenstvu i toliko nas deli od osvajanja nove šampionske titule. Prvo želimo da stignemo do tog cilja, a onda ćemo da razmišljamo o finalu Kupa. Ipak, drago nam je što smo u prilici da se ponovo borimo za duplu krunu i nadam se da ćemo je odbraniti.
 
Osim Stanića, prvi, a odmah i drugi gol za Crvenu zvezdu postigao je Nikola Stanković.
 
- Čestitao sam mu već na terenu, ali želim i ovom prilikom, jer je reč o sjajnom momku i velikom talentu. Bilo je lepo veče na Marakani, mnogo mladih fudbalera, izuzetno ubedljiva pobeda, zaista smo svi bili rastrčani i publika je mogla da uživa u igri i golovima - podvukao je Stanić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Crni

13.05.2022 09:19

Stanić je vrhunski igrač šteta je samo što mnogo malu minutažu ima