VELIKO POJAČANJE STIŽE NA "MARAKANU" Zvezda dovodi reprezentativca Srbije
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Crvena zvezda ove subote od 17 časova igra meč petog kola protiv Radničkog iz Niša i blizu je odbrane titule u Superligi Srbije.

Uveliko se na "Marakani" misli i o prelaznom roku. Spominje se dolazak Edmunda Ada, Artema Dzjube, a pre njih u crveno-beli tabor mogao bi da stigne povremeni reprezentativac Srbije - Lazar Ranđelović, piše "Mozzartsport".

Kako navodi pomenuti izvor pregovori se odavno vode na relaciji Beograd - Pirej i sve ide u dobrom pravcu. Postoji opcije da Zvezda dovede ofanzivnog vezistu Olimpijakosa na pozajmicu uz obavezan otkup ili da odmah uplati novac Grcima.

VELIKO POJAČANJE STIŽE NA

EPA

 

Ranđelović je u dva navrata bio blizu "Marakane". Jednom kada je igrao u Radničkom iz Niša, a drugi put prošle sezone kada je, ipak, odabrao odlazak na pozajmicu u Leganjes u kom je ove sezone u La ligi 2 postigao pet golova i upisao tri asistencije.

- Kad sam stigao u Radnički, igrali smo protiv Zvezde i baš sam se dobro pokazao. Dva dana pre kraja prelaznog roka tog leta, pozvali su me crveno-beli i ponudili ugovor. Sanjao sam da se prebacim na viši nivo i 90 odsto sam bio siguran da ću potpisati za Zvezdu. Sam sebi sam govorio: „Lazare, ovo šansu ne smeš da propustiš“. Poslednjeg dana prelaznog roka pojavio se Olimpijakos, nisam mogao da verujem da me tako veliki klub želi posle samo jedne utakmice - rekao je svojevremeno Lazar Ranđelović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading