PRED ODLASKOM SA "MARAKANE" Zvezdi stigla milionska ponuda za ofanzivca, da li je on prvi koji pakuje kofere?
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu u 17 časova igraju prvi od preostala tri jako važna meča u borbi za odbranu šampionske titule u Superligi Srbije. Nadaju se "zvezdaši" da će njihovi ljubimci uspeti da bez mnogo muke dođu do cilja.

Veruju u to i u Ljutice Bogdana i polako spremaju prelazni rok za narednu sezonu. Biće odlazaka, ali biće i dolazaka. Za sada, nešto su glasnije priče o tome ko će napustiti Zvezdu.

Jedan od njih mogao bi da bude Andrija Radulović (19). Kako piše "Informer" crveno-belima je stigla ponuda španskog Valjadolida, koji je spreman da plati 1.200.000 evra za mladog ofanzivnog vezistu.

PRED ODLASKOM SA

EPA

 

Za sada, na "Marakani" su odoleli prvom udaru, a pitanje je gde će se Španci zaustaviti i do koje su cifre spremni da idu.

Radulović je ove sezone pružao sjajne partije u dresu Grafičara, da bi zimus bio prekomandovan u prvi tim Zvezde. U nekoliko navrata je dobio šansu sa klupe, a sada je prebačen u omladinski tim kako bi pomogao da se osvoji titula. Odigrao je jedan meč i odmah postigao gol.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading