CRVENO-BELI HEROJ Borjan branio protiv Vojvodine uprkos bolesti deteta
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu u nedelju u okviru plej-of meča Superlige Srbije sa 3:0 i to u gostima u Novom Sadu. 

Ali, samo sat vremena pre utakmice, dete golmana crveno-belih, Milana Borjana je hospitalizovano. 

DECA SU NAJVIŠE PATILA Terzić otvorio dušu, progovorio o zatvoru, bekstvu i otkrio jednu stvar koja ga je spasila

Uprkos toj stresnoj situaciji, Borjan je odlučio da brani, a to je saopštila i njegova supruga Snežana Borjan preko društvenih mreža. 

-Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi.
Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško- kapitenski, kako drugačije!
Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskažem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu dr. Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu.
Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos naše zemlje - napisala je Snežana Borjan u objavi na svom Instagram profilu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading