ZVEZDA "PROTUTNJALA" KROZ NOVI SAD Katai po prvi put pogađao protiv Vojvodine, crveno-beli na tri koraka do odbrane trona (VIDEO)
FK Crvena zvezda

 

Drugo gostovanje, druga pobeda i još tri koraka do konačnog cilja Crvene zvezde - odbrane trona. Očekivao se jači otpor Vojvodine, ali Novi Sad je ponovo poklekao pred crveno-belom četom.

Ekipa Dejana Stankovića nošena velikim brojem navijača koji su na Praznik rada stigli na "Karađorđe" kako bi bodrili svoje ljubimce, na njihovim, ali i krilima Aleksandra Kataija upisala je još tri važna boda.

Nije dugo trebalo gostima iz Beograda da načnu "lale" kojima je u trećem minutu totalno pao moral kada ih je Seku Sanogo iznenadio posle velike gužve i samo skrenuo loptu iza leđa Emila Rockova.

Meč u Novom Sadu biće prilično poseban za Aleksandra Kataija koji će se 1. maja 2022. godine sećati kao dana kada je po prvi put u karijeri pogađao prrotiv Vojvodine. Prvo je to učinuo u 33. minutu nakon odlične kontre, a onda i u 70. iz slobodnog udarca posle greške Rockova.

ZVEZDA

FK Crvena zvezda

 

Sigurno da će "zvezdaši" biti zadovoljni izdanjem svojih ljubimaca, koji 7. maja na "Marakani" dočekuju Radnički iz Niša, dok Vojvodina polako posustajte u borbi za Evropu, a naredni meč, takođe 7. maja, igraju u Humskoj protiv Partizana.

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:2)

Sanogo u 3. minutu, Katai u 33. i 70. minutu za Zvezdu

Stadion: Karađorđe (Novi Sad), Sudija: Dejan Trifković

VOJVODINA: Rockov - Lazarević, Kovačević, Jeličić, Devetak - Kabić, Topić - Vukadinović (od 68. Nešković), V. Simić, Zukić - Bojić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić (od 74. Pičini) , Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo (od 74. Motika), Srnić (od 74. Krstičić) - Ben (od 74. Pankov), Kanga, Katai - Pavkov (od 48. Ohi).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

89. minut - Probao je Kanga sa nekih 20 metara, ali brani Rockov.

74. minut - Četiri promene u redovima Zvezde. Nemanja Motika menja Sanoga, Pičini u igri umesto Gajića, dok je Radovan Pankov na terenu umesto Bena, dok je Srnić prepustio mestu Nenadu Krstičiću.

70. minut - GOOOOL! PONOVO KATAI! Sjajno je izveo slobodan udarac najbolji strelac Zvezde sa nekih 20 metara, ali mu je i loša reakcija Rockova pomogla da postigne drugi gol na meču!

 

 

68. minut - Ponovo Ohi u centru pažnje, ali njegov udarac glavom ide daleko pored gola. Promena u redovima Vojvodine. Na terenu je Nešković koji menja Vukadinovića.

66. minut - Pao je sada Ohi u kaznenom Vojvodine nakon duela sa Kovačevićem. Tražili su gosti penal, ali sudija Trifković pokazuje da nema ništa od toga.

56. minut - Kakva sada šansa za Kataija! Izbio je sam "Magiko" na golmana Rockova, ali je odlučio da proba da ga lobuje, što se ispostavilo kao loša odluka.

50. minut - Prva prilika za Vojvodinu u nastavku meča. Probao je kapiten Dejan Zukić sa nekih 20 metara. Lopta je nezgodno odskočila ispred Milana Borjana, ali je uspeo da odbrani golman Zvezde.

48. minut - Prva promena u redovima Zvezde, Pavkov ide van igre, a na terenu je Ohi.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

33. minut  - GOOOOL! KATAI! Sjajna kontra crveno-belih, asistencija Slavoljuba Srnića za najboljeg strelca Zvezde koji postiže prvi gol protiv Vojvodine u dresu šampiona Srbije!

 

 

28. minut - Pretio je Aleksandar Katai iz slobodnog udarca, ali njegov šut završava u naručju Emila Rockova.

11. minut - Umalo novi pogodak Zvezde! Odlična saradnja levog i desnog beka crveno-belih. Centrirao je Milan Rodić, a njegov imenjak Gajić pokušao da ugrozi gol Novosađana, ali je odbranio Rockov.

3. minut  - GOOOOL! Zvezda vodi! Posle gužve u kaznenom prostoru domaćih, Seku Sanogo se najbolje snašao i doneo prednost crveno-belima.

 

 

17.00 - Utakmica je počela!

16.40 - Što se tiče klupe za rezervne igrače:

VOJVODINA: Bogunović, Bastajić,  Busnić, S. Đorđević, Kopitović, Majstorović, Maksimović, Miletić, Mrkaić, Nešković, Vukčević.

CRVENA ZVEZDA: Gordić, Ivanić, Pankov, Krstičić, Falco, Motika, Stanić, Piccini, Živković, Gobeljić, Omoijuanfo.

16.35 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Novog Sada.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading