NEKADAŠNJI KAPITEN ZVEZDE PONOVO NA "MARAKANI" Donald stigao u Beograd, pa pozvao navijače da podrže crveno-bele protiv Čukaričkog
Alo!/Vladimir Marković

 

Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama, izjavio je nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald.


- Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je - rekao je Donald za klupski sajt.



Holandski fudbaler trenutno igra za turski Erzurumspor, a Zvezdin dres nosio je od 2015. do 2018. godine, odigrao 107 utakmica, postigao 14 golova i osvojio dve titule.

- Klub radi odlično, primetno je da se iz sezone u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov... Poznajem i Popovića, sećam se i malog Erakovića, takođe i Nikolić je često trenirao sa nama, golman Gordić naravno i Milijaš, legenda kluba. Lepi dani kojih se uvek rado setim - poručio je Donald.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading