SPREMNI SMO NA SVE Stanković pred TSC ima jasan plan
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 16 časova gostuju TSC-u u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Crvena zvezda je odigrala nerešeno protiv Partizana u 167. večitom derbiju i na taj način je zadržala dva boda prednosti šest kola pre kraja šampionata.

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je da njegovi igrači ulaze maksimalno motivisani u meč.

STANOJEVIĆ PROGOVORIO O JEDNOJ OD GORUĆIH TEMA SUPERLIGE Njegove reči su mnoge iznenadile

- Kad se igra plej-of, sve utakmice su teže, bolje i intenzivnije, tako će biti i protiv TSC-a. Međutim, ne menjamo naš cilj i pravac, uprkos tome što smo svesni da nas čeka kvalitetna ekipa koja uvek igra fudbal, ko god da im je protivnik. Bićemo spremni da odgovorimo na njihovu agresivnost i posed, kao i na sve ono što pripreme. Idemo motivisani i spremni za meč u Bačku Topolu – počeo je Stanković.

Pre samo dve nedelje, Crvena zvezda je savladala TSC u četvrtfinalu Kupa Srbije sa 4:0 na u Beogradu.

– Dobro smo spremili tu utakmicu i mnogo toga nismo dozvolili. Rezultat dovoljno govori, ali siguran sam da će drugačije biti u Topoli. Očekujem jači otpor.

SPREMNI SMO NA SVE Stanković pred TSC ima jasan plan

FK Crvena zvezda

 

Stanković ističe da je utakmica protiv TSC-a izuzetno važna i da je svaki navijač i više nego potreban na meču.

– Mnogo bitan trenutak i zaista nam je svaki navijač, dlan, glas važan kako bi nam dao vetar u leđa. Siguran sam da će oni ponovo biti za desetku, ali je sad trenutak da se skupimo zajedno. Imamo šest utakmica do cilja, moramo da budemo dobri, a u "delije" ne sumnjam - naveo je trener Zvezde.

POZNATE SUDIJE ZA VEČITE Doneta odluka koju su svi čekali

Osvrnuo se Stanković i na 167. večiti derbi koji je završen bez golova.

– Kad je u igri titula, nekada užitak može i mora da izostane. Veliki ulog je bio u igri, i svi oni koji komentarišu moraju da budu svesni da smo u januaru bili na minus pet i da nam je to konstatno bilo u glavi. Sad smo na plus dva i ne vidim zbog čega bi padali sa moralom i ne verovali u sebe. Uradili smo ono najteže, prestigli večitog rivala. Sad dal je utisak na utakmici izostao, mene to ne dodiruje, kao ni igrače - rekao je Stanković.

NIŠTA OD DERBIJA U POLUFINALU Zvezda na Novi Pazar, Partizan u Humskoj protiv Vojvodine u Kupu Srbije

Crvena zvezda će 11. maja u polufinalu Kupa Srbije dočekati Novi Pazar, a Stanković je prokomentarisao žreb.

– U prethodne dve runde dobijali smo najteže moguće protivnike, Radnički i TSC. Prednost je što imamo domaći teren i kao što rekoh, cilj nam je da do kraja sezone odigramo maksimalan broj utakmica. Imamo mogućnost da to uradimo i ukoliko u finalu bude derbi, prihvatićemo ga. Ipak, pre nego što dođemo do polufinala, treba da odradimo utakmice Super lige kako treba – zaključio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading