STRAH SE UVUKAO MEĐU ŠKOTE! U Glazgovu se pribojavaju jednog čoveka!
FK Crvena zvezda

Čekanju je došao kraj. Šampion Srbije konačno izlazi na megdan prvaku Škotske i svi očekuju pravi spektakl na "Ibroksu".

Jasno je domaćinu da mu u goste dolazi prilično jak protivnik, ali jedan čovek ih i te kako plaši. Tako škotski "San" prenosi" izjavu Ohija Omoijuanfa koji veruje da njegov tim može do povoljnog rezultata već u Glazgovu.

SPEKTAKL PRED 55.000 NAVIJAČA! A evo koliko "delija" će biti na "Ajbroksu"!

- Svesni smo važnosti meča u četvrtak, ali to je samo prvo poluvreme. Gostujemo sjajnoj ekipi, koja je sa razlogom najtrofejniji klub u Škotskoj i aktuelni prvak. Na sve to, eliminisali su Borusiju Dortmund i pokazali kvalitet u poslednjem evropskom okršaju, protiv favorizovanog tima. S druge strane, mi smo sa razlogom prvoplasirani završili u grupi, tako da biće veoma zanimljiv okršaj. Uputili su me saigrači da smo sa Rendžersom igrali i 1991. godine, kada smo postali evropski i svetski prvaci, tako da ovaj dvomeč će imati posebnu važnost i za navijače. Cilj u Glazgovu je da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš u Beogradu i verujem da ćemo uspeti u tome - prenosi "San" izjavu Ohija.

NAPADAČKIM FUDBALOM DO ISTORIJE! Ovo je sastav Zvezde za utakmicu sa Rendžersom

Oni napominju da je doskorašnji napadač Moldea stigao u Beograd kao veliko pojačanje i da je glavna uzdanica crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading