DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Poznat status Zvezdinog napadača
FK Crvena zvezda

Francuski napadač Lui Dioni stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali nije opravdao očekivanja.

Dioni nije bio ni u protokolu na prolećnoj premijeri sa Čukaričkim, a neće ni u sredu tokom odloženog susreta osmine finala Kupa Srbije, u kome Crvena zvezda traži plasman u narednu fazu protiv Radničkog iz Niša.

- Dioni je profesionalac, igrač Crvene zvezde, koji je u prethodnom periodu imao prostora i prilike da pokaže kvalitet. Doprineo je značajnim, pozitivnim rezultatom Zvezde. Nije uspeo da se adaptira na sve zahteve i možda se pokaže u najboljem svetlu. U prvom planu su Ohi i Pavkov, uz mlađe igrače pre svega Nemanju Motiku, i igrače koji igraju na tom delu terena. Na njemu je da proba eventualno da uveri šefa stručnog štaba u nove momente - pojasnio je Dionijev status Nebojša Milošević, pomoćni trener crveno-belih i dodao:

DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Poznat status Zvezdinog napadača

FK Crvena zvezda

 

- Crvena zvezda nema mnogo mogućnosti da preterano dugo čeka bilo kog igrača, zahtevi su veliki iz utakmice u utakmicu. Borba je velika, oni koji su maksimalno mentalno, fizičko-taktički spremni su uvek u prvom planu i to je veličina Crvene zvezde i neminovnost vrhunskog fudbala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading