ZVEZDA MORA DA POŽURI! Jedno pojačanje stiglo na "Marakanu", za drugo vreme polako ističe!
Profimedia

Fudbalski klub Crvena zvezda završava dva velika pojačanja. Nemanja Motika (18) i Edmund Ado (24) uskoro bi trebalo da budu promovisani na "Marakani" kao novi fudbaleri crveno-belih.

DEDA MU JE BIO ČETNIČKI VOJVODA, U ZVEZDI GA PROZVALI FILOZOF, NA "MARAKANU" STIGAO IZ BARSELONE! Gde je nestao jedan od najvećih talenata u Evropi? (VIDEO)

Motika je u utorak uveče doputovao u Beograd i nakon lekarskih pregleda potpisaće ugovor na četiri i po godine. Dakle, on će biti spreman da uskoro zaigra za Zvezdu, a što je bitnije, moći će da bude registrovan za Ligu Evrope, mada je pitanje da li će zaista.

ZVEZDA MORA DA POŽURI! Jedno pojačanje stiglo na

EPA/Juanjo Martin

 

Problem je oko Edmunda Ada, veziste Šerifa koji je navodno prihvatio poziv crveno-belih i postaće igrač Zvezde, ali je pitanje kada. Šampion Srbije ima još pet dana da reši transfer, dok još traje prelazni rok, ali je problem što rok za registraciju igrača za Ligu Evrope ističe večeras u ponoć.

Zvezda ima pravo da registruje trojicu novih igrača. Izvesno je da će dvojica biti Ohi Omoidžuanfo i Kristijano Pičini. Treći bi trebalo da bude upravo Ado, dok će Motika svoj debi u Evropi morati da sačeka.

ZVEZDA MORA DA POŽURI! Jedno pojačanje stiglo na

EPA

 

Ukoliko crveno-beli ne finiširaju posao oko reprezentativca Gane, jasno je da će mladi reprezentativac Srbije upasti na njegovo mesto. Sat otkucava...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Мilan

02.02.2022 12:45

Pa koliko će ih imati na spisku, tri tima, a posle kuknjava o bačenim parama . Sada su " bombe", a na kraju samo "petarde".