MARKOVIĆ NIJE POSLEDNJE POJAČANJE! Čović o mogućim transferima: Novca nema, ali probaćemo da nađemo!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Ne, on nije poslednje ovogodišnje pojačanje. Tu stavljam jednu rezervu jer o tome odlučuje stručni štab i šef stručnog štaba. Naše je da obezbedimo ono što se traži. Ono gde se još razmišlja je jedan kombo-šuter i jedan centar - konkretno je odgovorio Čović u emisiji "Fokus" na "B92".

Poručio je i da "novca nema, ali da će se klub potruditi da ga pronađe i dodao da bi Zvezda sa budžetom od 10 miliona evra gotovo svake godine igrala na fajnal-foru.

- To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej -  kazao je Čović.

Zatim se osvrnuo na finansijsku situaciju u celoj Evropi.

- Pravo da vam kažem, kada sam, da se našalim, video koliko duguju Barselona i Real Madrid, razmišljamo da dovedemo još sedam igrača. To pričam zbog očekivanja javnosti... Naš budžet je 10 do 15 odsto njihovog budžeta i nigde se nismo obrukali. Neoophodno je da se Zvezda u ovoj sezoni mobiliše, imamo poplavu brutalnih i svakakvih napada da se skinemo sa trona - rekao je on.

Čović je istakao da zbog zdravlja još nije doneo odluku da li će ostati na čelu Crvene zvezde, uz to je dodao da su mu doktori poručili da je "visokorizičan", a zatim se obratio navijačima.

- Sa svih strana, da ih sada ne navodim. Da odbranimo ono što smo časnim i velikim trudom osvojili. Pozivam na mobilizaciju i da što više naših navijača dođe u četvrtak na meč sa Asvelom, a onda i još više sa Partizanom. Naravno, uz fer i korektno navijanje - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading