UKRALI SU MI AUTO KAKAV U BEOGRADU NIKO NIJE IMAO! Mihajlović se prisetio dolasku u Zvezdu i otkrio sa kakvom neprijatnošću se suočio (VIDEO)
Vladimir Marković

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i sadašnji trener Bolonje Siniša Mihajlović u intervjuu za jutjub kanal crveno-belih ispričao je šta mu se dogodilo odmah nakon dolaska u redove srpskog šampiona. 

U decembru 1990. godine je potpisao za beogradski klub, "zadužio" tada "besnu mašinu" mazdu 323, a već sledećeg dana ostao bez iste. 

- Dobio sam od Zvezde kola, Mazda 323, ona što se dižu svetla. To tad niko nije imao u Beogradu. Sećam se da sam ja hteo crnu boju, ali Cvele (Vladimir Cvetković, prim. aut) kaže mi "crvena, nisi u Partizanu". I šta se desi: prvi dan mi ukrali kola, odma ih ukrali. Mislim se, nije krenulo dobro - otkrio je Miha.

Nakon što je Crvena zvezda osvojila Kup Evropskih šampiona, Mihajlović je bio jedan od sportskih heroja nacije.

Čak i kada je bio na vrhuncu slave, proslavljenom srpskom fudbaleru dogodio se sličan peh, ponovo je ostao bez auta. Ali...

- Ukrali su mi kola, BMW, i ja tih dana pričam za novine kako su mi sinoć ukrali kola. Posle dva dana mi zvone na vrata, ja otvorim, i vidim momka koji mi kaže "ovo su ključevi od vaših kola, nismo znali da su tvoja. Napravili smo ti staklo, napunili rezervoar". Vidim stvarno moja kola - u neverici je tad bio Miha da su mu lopovi zapravo vratili automobil, iz prostog razloga jer je on bio heroj nacije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading