Specijalne fan zone za rođendan Marakane!
FK Crvena zvezda

Specijalne fan zone biće organizovane na zapadnoj strani stadiona, na platou preko puta Red Star Shop-a, kao i na istočnoj strani. 

Mališanima će biti priređene brojne aktivnosti kojima će moći da se zabavljaju. Ovim potezom, Crvena zvezda pokazuje koliko joj znači podrška mlađih naraštaja koji su svojom čarobnom energijom nosili crveno-bele fudbalere posebno u mečevima protiv Kairata i Kluža.

Organizacija fan zona će se sastojati iz više delova. U kreativnoj radionici, najmlađi zvezdaši će moći da crtaju, slikaju i modeliraju, a motiv će biti rođendan stadiona „Rajko Mitić“. Decu će takođe animirati i dva studenta Fakulteta primenjenih umetnosti.

U drugom dečaci i devojčice će iscrtavati medenjake u obliku zvezde i lopte, a sve to u društvu najboljih beogradskih poslastičara. Tri najbolja rada biće nagrađena:

1. nagrada - 2 karte za utakmicu prvog kola grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Brage;
2. nagrada - novi dres;
3. nagrada – Zvezdina majica.

Sva deca koja dođu, uživaće i u drugim pogodnostima specijalne fan zone kao što su iscrtavanje lica Zvezdinim motivima. Biće pripremljena i rođendanska torta, a celokupne fan zone biće ukrašene crveno-belim balonima. Takođe, deo fan zone će biti i zid za fotografisanje na koji će moći da se kače rođendanske poruke, a sve će biti ispraćeno zvezdaškom muzikom koja će se čuti sa razglasa. Klub će se potruditi da mališanima obezbedi druženje sa fudbalerima koji ne budu bili u protokolu za meč sa Proleterom.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading