ZVEZDA NASMEJANOG LICA IDE NA ODMOR! Tata Pavkov i Katai odneli bodove sa Banovog brda! (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Od gotovog umalo veresija, ali fudbaleri Crvene zvezde idu na dvonedeljni odmor sa tri boda u džepu. Prvi trenerski dvoboj dve legende Dejana Stankovića i Saše Ilića, pripao je šefu stručnog štaba crveno-belih.

Sigurno da je šampion Srbije umoran nakon nakon dvoboja sa Klužom i revanša u četvrtak (2:1) u Rumuniji, ali su pronašli dovoljno snage i svežine za duel sa "brđanima".

Nakon uvodnog pritiska i prvog pokušaja preko Asmira Kajevića, kao da je Čukarički pao, a inicijativu u potpunosti preuzela Zvezda. Prvi gol pao je u 40. minutu. Kanga je odlično centrirao sa desne strane, a novopečeni tata Pavkov pogodio glavom za vođstvo gostiju.

 

 

Degenek je pre toga mogao da se raduje, kao i Kanga, ali su njihovi pokušaji ili završavali na ruci golmana Mićovića ili odlazili preko gola.

Da je pravi "Magiko" Katai je dokazao u 57. minutu. Provozao je odbranu domaćina, šutirao levom, a onda nakon što mu se lopta odbila desnom nogom je poslao u mrežu.

 

 

Konačan rezultat i malu "drhtavicu" velikog broja navijača Zvezde na stadionu na Banovom brdu postavio je Đorđe Jovanović kome je ovo bio već šesti gol u sezoni. Degenek je pogrešio, Čolović iskoristio brzinu, probio po boku i uposlio centarfora "brđana".

Sada sledi reprezentativna pauza, pa će se Superliga nastaviti tek za dve nedelje. Tada Zvezda dočekuje Proleter, dok će Čukarički gostovati u Lučanima ekipi Mladosti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:1)

Jovanović u 89. minutu za Čukarički - Pavkov u 40. minutu, Katai u 57. minutu za Zvezdu

Stadion: Čukaričkog, Sudija: Miloš Milanović

ČUKARIČKI: Mićović - Radojičić (od 67. Rogan), Šapić, Tanasijević (od 67. Drezgić), Roganović - Docić, Kajević (od 76. Čolić) - Čolović, Lukić (od 67. Ergelaš), Janković - Jovanović. 

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Dragović, Degenek, Rodić (od 81. Stanić) - Sanogo, Kanga (od 86. Nikolić) - Ben, Ivanić (od 74. Krstičić), Katai (od 81. Srnić) - Pavkov (od 86. Dioni).

KRAJ!

 

 

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

89. minut - GOOOOL! Jovanović nastavlja golgetersku seriju i donosi nadu Čuki. Čolović je iskoristio grešku Degeneka, proigrao napadača "brađana", a nekadašnji igrač Partizana smanjuje zaostatak.

86. minut - Poslednje dve promene u redovima Zvezde. Pavkova menja Dioni, a Veljko Nikolić u igri umesto Kange.

82. minut - Bez mnogo uzbuđenja u završnici. Crveno-beli blizu pobede na Banovom brdu.

81. minut - Dve promene pravi Stanković. Slavoljub Srnić menja Kataija, a novo lice među crveno-belima Petar Stanić u igri umesto Milana Rodića.

76. minut - Još jedna promena u redovima Čukaričkog. Kajević ide van igre, a šansu dobija mladi Nikola Čolić.

74. minut - Prva promena kod gostiju. Ivanić prepušta svoje mesto Nenadu Krstičiću.

73. minut - Ben je poslao loptu u mrežu, ali je bio u ofsajdu pa je gol napadača Zvezde poništen.

70. minut - Opasan pokušaj Kange, ali ponovo lopta neće u gol. Šut Gabonca završava pored gola.

67. minut - Tri promene kod domaćina. Rogan menja Radojičića, Ergelaš na terenu umesto Lukića, a Drezgić menja Tanasijevića.

58. minut - Druga javna opomena na meču za "brđane", sada za Tanasijevića nakon faula nad Milanom Pavkovim.

57. minut - GOOOOL! KATAI! Uspeo je Mićović da odbrani Zvezdinom maestru prvi pokušaj, ali drugi nije. Prvo je probao levom, a onda desnom pogodio mrežu domaćina!

 

 

49. minut - Prva šansa u drugom delu za Zvezdu. Gelor Kanga je oprobao udarac sa nekih 20 metara, ali lopta ide pravo u naručje Mićovića.

47. minut - Žuti karton za Bena nakon oštrog starta.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još minut nadoknade.

40. minut - GOOOOL! Pavkov! Zvezda vodi! Napadač Zvezde se najbolje snašao u petercu rivala i glavom smestio loptu iza leđa Mićoviću!

 

 

33. minut - Nastavljaju se naleti crveno-belih, ali još uvek bez gola. Probao je sada Degenek nakon kornera da glavom pogodi mrežu, ali samo gol aut za Čukarički.

29. minut - Roganović je bio preoštar i nakon faula nad Kangom dobija žuti karton.

20. minut - Konfuzija sada u odbrani Čukaričkog i gol Mirka Ivanića. Reprezentativac Crne Gore uspeo je lobuje Mićovića, ali Šapić na kraju vadi loptu sa linije i sprečava goste da povedu.

16. minut - Preti sada i Aleksandar Katai, ali lopta ide levo od gola Čukaričkog. Crveno-beli pojačavaju pritisak.

14. minut - Kakav sada pokušaj Miloša Degeneka! Došao je do odbijene lopte štoper Zvezde, primio je grudima i raspalio po njoj, ali sjajnom paradom Mićović sprečava radost gostiju.

12. minut - Prvi šut u okvir gola pripada domaćinu. Probao je Asmir Kajević iz nezgodne pozicije, ali je lak posao imao Milan Borjan.

10. minut - Za sada bez uzbuđenja, na tribinama je i novo pojačanje crveno-belih Rišaira Živković koji prati nove saigrače.

19.02 - Utakmica je počela sa malim zakašnjenjem!

18.41 - Istorijat Crvene zvezde i Čukaričkog je prilično dug, a na kratko ćemo se osvrnuti na poslednjig 10 okršaja. Crveno-beli imaju čak devet trijumfa uz samo jedan poraz. "Brđani" su slavili 2019. godine sa 3:2 na svom terenu.

18.32 - Što se sastava dve ekipe tiče, obojica trenera spremili su nekoliko iznenađenja. Najveće u redovima Čuke jeste promena na golu, pa je umesto Petrovića tu Mićović. Kod crveno-belih Eraković će igrati na desnom beku.

ČUKARIČKI: Mićović - Radojičić, Šapić, Tanasijević, Roganović - Docić, Kajević - Čolović, Lukić, Ndijaje - Jovanović. 

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Pavkov.

18.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču sedmog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa Banovog brda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading