"DELIJE" DOKAZALE VERNOST Zvezdu gledalo više od 100 hiljada ljudi
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Uglavnom dobre igre Crvene zvezde i interesantne utakmice privukle su veliki broj ljudi na stadion Rajko Mitić, o čemu govori činjenica da su crveno-beli prešli brojku od 100 hiljada gledalaca, u do sada šest odigranih mečeva, uz ograničenje polovine kapaciteta, a tek je sredina avgusta.

Da je publika 12. igrač Crvene zvezde nikad se nije dovodilo u pitanje. Pune tribine, fantastična atmosfera i pesma je ono što karakteriše utakmice kluba na Marakani, a sve to vodi fudbalere Crvene zvezde do pobeda i novih uspeha. Prethodna godina je bila fantastična za Zvezdu, osvojena je dupla kruna, uspela je da "prezimi" u Evropi i malo am je falilo da eliminiše Milan, ali je sve to bilo specifično, s obzirom na situaciju sa koronavirusom i praznim tribinama.

Od samog starta sezone navijači Zvezde su pokazali odanost klubu, o čemu govore i brojke gledalaca na tribinama. U šest mečeva na najvećem srpskom stadionu izabranici Dejana Stankovića su zabeležiili četiri pobede uz dva remija, a gledanost je bila sledeća: protiv Vojvodine (20.361), protiv Kairata (21.890), protiv Mladosti (12.427), protiv Šerifa (24.433), protiv Napretka (8.271) i protiv Kluža (22.482). Sabiranjem se dolazi do toga da je na šest mečeva ukupno bilo više od 100 hiljada gledalaca, tačnije 109.855.

Meč protiv TSC-a je na programu sutra od 19 časova, karte su u prodaji, a za sve zvezdaše je ovo još jedna prilika da dokažu ljubav prema klubu, bez obzira na takmičenje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading