SA NAJVIŠIM CILJEVIMA IDEMO U SUBOTICU! Crvena zvezda želi da nastavi pobednički niz
Foto: ALO/Marko Metlaš

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je da očekuje atraktivan meč protiv subotičkog Spartaka.

Crveno-beli u subotu od 18.55 igraju protiv Spartaka na gostovanju u trećem kolu Superlige Srbije.

"Posle jučerašnjeg lepog dana, umornog ali lepog dana i posle one divne evropske večeri, nemamo vremena za uživanje u uspehu, spremamo se za narednu utakmicu. Čeka nas gostovanje u Subotici protiv Spartaka. Nama je svaki prvenstveni meč izuzetno važan, jer je upravo to nešto što nam omogućava da sledeće godine ponovo budemo na evropskim utakmica", rekao je Milošević za klupski sajt.

SA NAJVIŠIM CILJEVIMA IDEMO U SUBOTICU! Crvena zvezda želi da nastavi pobednički niz

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

"Delije" su iz stanja zabrinutosti vrlo brzo pale u euforiju posle ubedljive pobede nad prvakom Kazahstana. Stručni štab je, pak, obazriv.

„Nema razloga za samozadovoljstvo i uživanje. Još nismo ostvarili ono što želimo. Divno veče u sredu je dodatni stimulans. Pozitivna energija koju su mališani kreirali, kao i način na koji smo pobedili, dodatni je impuls za naredne mečeve. Sezona je tek počela, odigrali smo četiri utakmice i sigurno hoćemo da budemo bolji u određenim segmentima igre. Nikad u Subotici nije bilo lako uzimati bodove, moramo maksimalno da se potrošimo i nametnemo stil, željeni ritam igre prenesmo na teren i ostvarimo ono što smo zacrtali a to su tri boda“.

Milošević ističe da su utakmice u domaćem prvenstvu jednako važne kao i one na međunarodnoj sceni, ako ne i važnije.

Uspeh u domaćem prvenstvu je preduslov kako bismo i naredne godine bili u evropskim utakmicama. Potpuno smo fokusiranu na tu utakmicu i maksimalno koncentrisani da realizuejmo postavljeni zadatak", zaključio je Milošević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading