ZVALA GA BARSELONA, RASPITIVALI SE I DRUGI VELIKANI Igrač Zvezde konačno doneo odluku gde nastavlja karijeru
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Htela ga je Barselona, vicešampion Evrope, raspitivali su se i drugi evropski velikani, a onda je reprezentativac Srbije prelomio.

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde i dete kluba, Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa crveno-belima do leta 2023!

"Ognjen Dobrić je rođen u Kninu 26. oktobra 1994, visok je tačno dva metra, a prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda u koju je stigao pre jedne decenije 2011. godine iz matičnog Mladenovca, gde je napravio prve košarkaške korake.

U tom periodu kao veliki Zvezdaš prošao je put od izuzetno talentovanog juniora koji je osvajao srebrnu i bronzanu medalju sa mlađim selekcijama Srbije (2013. i 2014. godine u Pragu i na Kritu), talentovanog seniora koji se „kalio“ u FMP-u tri sezone, do prvog profesionalnog ugovora sa KK Crvena zvezda koji je potpisao 2016. godine.

Već na kraju prve profesionalne sezone 2016/17. osvojio je triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige. Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još 1 titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup), a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije i bio važan šraf u velikim uspesima i titulama Crvene zvezde.

Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama!"

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading