TERZIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: "Delije", nastavljamo gde smo stali!
FK Crvena zvezda

Tim koji pobežuje ne treba menjati!

Crvena zvezda i Dejan Stanković produžili su saradnju na još tri godine, a generalni direktor Zvezdan Terzić govorio je o dugoročnim planovima crveno-belih.

- Današnjim potpisom postavljamo nove ciljeve i šaljemo poruku da Zvezda želi dugoročno da razmišlja. Od prvog trenutka kada se pojavila ideja da Stanković dođe za trenera, a to je bilo posle njegovog poziva gde je on samouvereno telefonski prezentovao šta može, koliko želi, kakve su mu ambicije i na koji bi način podigao Zvezdu. Ubeđen sam da će imati veliku karijeru. Voleo bih što duže da ostane u Zvezdi, a potpisom na tri godine smo mu poslali poruku koliko verujemo u njega i koliko bi želeli da osstane. Osvojili smo četiri titule u nizu, četiri grupne faze igrali i to sada nije cilj, nego neko normalno očekivanje, čega je i Stanković svestan. Znamo šat smo postavili kao ciljeve i prioritete i hrabro ulazimo u sve to. Ne živimo od stare slave i nema minulog rada, i hrabro se suočava onome što nas čeka u julu kad krenu kvalifikacije za Ligu šampiona. Srećni smo i zadovoljni i nadam se da su i naši navijači - rekao je Terzić. 

Planovi za leto i kvalifikacije u Ligi šampiona su jasni.

- Očekujem da i petu godinu u nizu igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Želimo da to bude Liga šampiona i učinićemo sve da to ostvarimo - zaključio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading