Džejk Pol
Foto: EPA/EPA-EFE/ADAM DAVIS

U dugo očekivanom komercijalnom spektaklu poznati jutjuber Džejk Pol je na kraju bio bolji i savladao je nekadašnjeg MMA šampiona Nejta Dijaza. U Dalasu je borba trajala svih deset rundi, a Pol je na kraju dobio ovaj meč na bodove.  Meč u areni u kojoj igraju Dalas Maveriksi je bio rasprodat, a među mnogim poznatim ličnostima na meču bio je i Logan Pol, Džejkov brat koji ga je ispratio do ringa. Veliku pažnju publike dobili su već pred borbu, kada su se posvađali i pokačili na merenju.  

DA LI ZNATE ŠTA JE "KARFIOLSKO" UVO? MMA borci ga smatraju ratničkim trofejom, ljudi ne mogu da prestanu da gledaju

Kompletna hala je navijala za Nejta Dijaza, ali mu ni brojni zvižduci upućeni protivniku nisu pomogli. Od starta je krenuo poznati jutjuber da napada i udara rivala, ali je Dijaz u drugoj rundi uspeo da uzvrati. U trećoj rundi smo na kraju videli jedan ozbiljan udarac Pola, a već od pete runde se videlo da su oba borca jako umorna. Ipak pred kraj pete runde uspeo je Džejk Pol skoro da izbaci rivala iz ringa udarcem u bradu! 

Do kraja borbe je Pol izgledao mnogo svežije, a to je očigledno bila i taktika. Borba je prvo dogovorena u osam rundi pa je na insistiranje jutjubera produžea i na kraju smo videli kako Dijaz teško diše i na kraju su sudije odlučile da pobeda pripada Džejku Pou! Pogledajte kako je Pol bacio Dijaza na kolena:

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading