TREĆE MESTO U BUDVI Bronzana Jelena na prijemu kod sekretara Penića
BSS

Penić je čestitao našoj sportistkinji na osvojenoj medalji i postignutim uspesima. 

- Zadovoljstvo mi je što je Jelena Janićijević bila naš gost. Ona je osvajačica prve medalje na evropskim prvenstvima u istoriji Srbije, kada je seniorska konkurencija u pitanju i zaista smo ponosni što je u svojoj 38. godini postigla takav uspeh. Srpski i beogradski boks su poslednjih godina u ekspanziji. Bokserski savez Srbije radi fantastičan posao, a podsetiću da smo bili domaćini i Svetskog seniorskog prvenstva, što je bio jedan od najznačajnijih događaja prošle godine. U narednom periodu poseban akcenat ćemo staviti na bokserski sport u Beogradu i učiniti sve da unapredimo njegovo funkcionisanje – istakao je Penić, podsetivši da je Jelena Janićijević akademski građanin sa diplomom engleskog jezika Univerziteta u Beogradu i poliglota koji govori pet jezika.

ODRŽAN DRUGI MEMORIJALNI BOKSERSKI TURNIR "ZVONIMIR ZVONKO VUJIN" Perspektivni bokser Dario Tomić proglašen za najboljeg učesnika

TREĆE MESTO U BUDVI Bronzana Jelena na prijemu kod sekretara Penića

BSS

 

Prijemu su prisustvovali Jelenin trener Stefan Hubert, sa kojim ona zajedno radi u beogradskom bokserskom klubu Blokovi. Kao i potpredsednik BSS Đurić i boks menadžer Popivoda. Jelena je istakla da ima veliku želju da se plasira na Olimpijske igre u Parizu ali i da sa svojim trenerom trenira mlade devojčice, koje bi krenule njenim putem u svakom smislu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading