U POČETKU JE BILO SLATKO, KASNIJE PRERASLO U HOROR Devojka se javila na oglas za cimera, a onda... (VIDEO)
Foto: Alo/Vladimir Markovic

Mlada modna dizajnerka iz SAD koja živi u Australiji objavila je ispovest o tome kako je postala meta opsednute obožavateljke koja se javila na oglas da joj bude cimerka.

Sofija Kim (30) bavi se kreiranjem kupaćih kostima i živi u luksuznom stanu u Sidneju sa kirijom od 2.600 dolara mesečno. Ona je oglasila na TikToku kako traži još nekoga ko bi sa njom podelio troškove, jer već ima jednu cimerku, ali joj se javila žena za koju se ispostavilo da je znala svašta o njoj i da je samo vrebala priliku da joj se približi.

– Morala je da pogleda mnogo mojih TikTok video tokom dužeg vremenskog perioda da bi dobila sve informacije koje je imala – rekla je Sofija u video ispovesti o „horor“ susretu.

Stvari su krenule dobro. Sofija i žena su razgovarale telefonom pre nego što su se dogovorile da pogleda stan.

– Donela je poklone za mene, moju cimerku i mog psa, za šta sam u početku mislila da je slatko – objasnila je Sofija.

Kaže da je u startu trebalo da joj bude sumnjivo to što ju je zasipala pažnjom i laskanjem, kao i to što je tačno znala kakav poklon da izabere.

 

Sofija je zatim primetila da navalentna potencijalna cimerka ima istu tašnu kao ona, kao i da stalno insistira na “druženju”.

 

– Počela je da mi šalje poruke svuda, na Instagramu, Vocapu, TikToku. Ako ne bih odgovorila na jednoj platformi, ona bi mi slala poruke na drugim platformama – rekla je i dodala da bi joj tražila da izađu da “prezalogaje nešto” uprkos tome što se tog dana već dvaput videla sa njom.

(Srbija danas)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading