kontenjer
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pronašao ga je radnik gradske čistoće, Nejtan Fidžers, koji ga je sa svojom suprugom Beti Mej usvojio i odgajao.

Fredi je odrastao suočen sa surovim komentarima i maltretiranjem druge dece zbog svog porekla.

Međutim, ljubav prema tehnologiji probudila se kada je sa devet godina dobio pokvareni kompjuter, koji je uspeo da popravi.

To je bio prelomni trenutak koji je odredio njegovu budućnost.

Nejtan, iako skroman čistač, učio je Fredija važnosti pomaganja drugima.

Ova vrednost, zajedno sa podrškom roditelja, inspirisala je Fredija da postane inovator i uspešan biznismen.

Jedan od njegovih izuma, naprava za praćenje osoba sa Alchajmerom, nastala je kako bi pomogao svom ocu koji je bolovao od ove bolesti.

Fredi je kasnije osnovao telekomunikacionu kompaniju, postavši najmlađi operater u SAD i jedini vlasnik crne boje kože u toj industriji.

Iako je suočavanje sa njegovim poreklom bilo bolno, ljubav i podrška njegovih usvojitelja omogućili su mu da prevaziđe teškoće i postigne velike uspehe.

On se 2015. oženio sa Natali i imaju ćerkicu. Osim biznisa, vodi i fondaciju koja ulaže u edukaciju i zdravstvene projekte, kao i za pomoć deci i porodicama koji imaju probleme.

Što se tiče njegove biološke majke, kaže da imao želju da je pronađe da bi video kako izgleda osoba koja je u stanju da ostavi svoje dete pored kontejnera. Pronašao je i video da je u pitanju narkomanka.

Od tada je više nikada nije video niti tražio, a kaže da posle tog susreta više nije patio zbog činjenice da ga je ostavila.

To se sigurno ne može reći za majku koja je novorođenče ostavila u smeću, posebno pošto je videla da je beba koju je napustila postala uspešan poslovni čovek, milioner.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading