Železnička stanica
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tada je odlučio da pronađe svoju pravu porodicu. Nakon dugog istraživanja, otkrio je da je kao beba bio napušten na železničkoj stanici kada je imao samo dve nedelje.

Žena, za koju se verovalo da mu je majka, viđena je na stanici, ali nikada nije pronađena uprkos policijskom foto-robotu i objavama u novinama. Kupila je kartu za Bristol i nestala.

Tomas je pronašao svoju rođaku Martinu Evenden preko ITV-ove emisije "Davno izgubljena porodica". Martina je takođe bila napuštena kao beba, pronađena ispred crkve ubrzo nakon rođenja.

Ovo je bio prvi put u istoriji emisije da su spojili dva rođaka koji su oboje bili napušteni. Martina i Tomas su se povezali preko zajedničke prošlosti napuštanja.

dečak

 

Tomas je pronađen u čekaonici na železničkoj stanici 15. oktobra 1965. godine. Policijski izveštaj je opisao kako je bio dobro hranjen i negovan, sa rezervnom pelenom i flašom umotanom u torbu.

Nakon što je usvojen, njegovi usvojitelji nisu krili njegovo poreklo od njega. Svake godine su obeležavali zvanični datum njegovog usvajanja poklonima, ali nikada nisu razgovarali o detaljima njegovog pronalaska.

Tokom svog istraživanja, Tomas je otkrio da je njegova biološka majka radila kao dadilja i da ga je ostavila na mestu gde je znala da će biti brzo pronađen.

Veruje se da ga je napustila jer je, kao neudata žena, strahovala da će izgubiti posao. Tomas je saznao da je njegova majka bila u teškoj situaciji i da je učinila sve što je mogla za njega.

Martina je godinama tražila informacije o svojim roditeljima. Njena majka, koja se takođe zvala Pegi, bila je domaćica i imala je 41 godinu kada je rodila Martinu.

brat i sestra

Foto: Shutterstock

 

Martina ima tri starije polusestre, koje su rođene u domovima za majke i bebe, institucijama u kojima su bile smeštene žene koje su zatrudnele pre braka, što je u to vreme smatrano sramotnim u Irskoj, piše the sun. 

Kontracepcija nije bila dostupna, a domovi za majke i bebe su bili česti u zemlji. Martinina majka je umrla 2018. godine, dok se o njenom ocu, Džozefu, zna vrlo malo.

Tomas je saznao da je njegova majka trenutno u Australiji, dok je njegov otac preminuo 2000. godine. Uprkos teškoj prošlosti, Tomas i Martina su pronašli utehu u saznanju da imaju rodbinu i zajedničku priču koja ih povezuje.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Aca Sofronijević o sujeti kolega! Celu emisiju Zakuvavanje sa Acom Sofronijevićem možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ @Sofronacc #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viraltiktok #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading