VESKO DAJE 700 EVRA DA MU NEKO ODRŽAVA DEDOVINU! Uspešan biznismen u Americi ima ponudu za rodni kraj, ali uz jedan uslov!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, Šutović je vlasnik velikog imanja u Gornjim selima, sedam kilometara udaljenim od centra grada. Na svom imanju ima kuće, štale i druge pomoćne objekte, a u toku je i izgradnja hotela.

On daje na korišćenje kompletno imanje jednoj porodici koja želi da radi, a spreman je i da im kupi stoku (10 krava ili 100 ovaca i koza) i da taj čitav prihod bude njihov. I to nije sve, Vesko će porodici davati mesečnu platu u iznosu od 700 evra, a garantovaće i otkup proizvoda jer uskoro planira da otvori hotel.

vikendica

Foto: Shutterstock

 

 

Kako je kazao za Portal Revije Fokus, najbitnije mu je da je porodica poštena i da hoće da radi. „Čitav prihod od prodaje mleka, sira, teladi/jagnjadi..., išao bi porodici. Na imanju imamo svu neophodnu mehanizaciju za poljoprivredu, za sve što im treba ja sam na raspolaganju. Voleo bih da dođe porodica sa decom. Sa ovom ponudom sam upoznao i ministra poljoprivrede, verujem da će se naći porodica koji bi ozbiljno shvatila moju ponudu i prihvatila se posla.

vikendica

Foto: Shutterstock

 

 

Napomenuo bih da ta porodica mora biti poštena, ne sme da ima nikakvih problema sa zakonom i da za njih treba da postoje preporuke. Kandidati će biti proveravani jer ne bih želeo da mi se na imanje usele nečasni ljudi“, rekao je Šutović, koji se nedavno u Njujorku otisnuo i u ugostiteljske vode otvorivši restoran „Lagano“ u Astoriji.

Šutović je istakao da je njegova ponuda za posao motivisana željom da mu dedovina ne bude zapuštena te da će porodici biti na raspolaganju kuća sa četiri spavaće sobe.

Izvor: Portal Fokus

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading