školjke
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Mnogi testovi ličnosti su izuzetno zabavni, preko njih možete otkriti puno o sebi, nekim svojim karakteristikama i osobinama kojih možda niste svesni. Ovaj test je vrlo jednostavan - potrebno je da izaberete jednu školjku sa slike i otkrijete šta to o vama govori:

Ako ste izabrali školjku broj 1

Ova školjka se veoma razlikuje u pogledu toga kakva je unutra. Spolja je hrapava sa šiljcima koji vire da bi se zaštitila. Nekada je spolja bila bela i glatka, ali sada je uglavnom braon i siva od plaka koji se nakupio od života u moru. Teško je videti sa fotografije, ali unutrašnjost ove školjke je glatka i nežna.

Ako ste izabrali ovu školjku, to znači da ste prebrodili oluje i da ste sada mnogo jači i mudriji zbog svog iskustva. Nosite ožiljke, ali ovo je nešto što ne mora biti trajno. Vi ste osetljivo i nežno biće, ali vam je potrebna zaštita. Teško vam je da budete u blizini negativnih ljudi i morate ograničiti svoje vreme sa njima da biste zaštitili svoju osetljivu prirodu.

Ako ste izabrali školjku 2

Ova školjka je glatkija spolja nego iznutra. Pokazuje grebene koji se šire od podnožja ka vrhu skoro kao sunčevi zraci koji sijaju. I poput ove školjke, emitujete svetlost onima sa kojima dolazite u kontakt. Morate paziti da se ne raširite previše i da se ne istrošite. Naučite da s vremena na vreme kažete "ne".

To ne znači da treba da prestanete da šaljete taj prelepi zrak svetlosti ljudima samo da biste bili svesni svojih potreba i postavili sebi granice. I vi ste važni i morate biti svesni da je primanje jednako važno kao i davanje. Balans je ključ. Ova školjka ima sjajnu simetriju i, kao i školjka, više volite da sve bude kako treba u vašem svetu: jednostavno i uravnoteženo.

Ako ste izabrali školjku 3

Ova školjka je glatka po celoj površini sa prelepim šarama. Postoji mala pukotina u ljusci. Unutra ima strukturu nalik na zube koja skoro upozorava "Kloni se mog doma". Ako ste izabrali ovu školjku, to ukazuje da je vreme da se oslobodite nečega što vam više ne služi. O Možete se promeniti ako se zaista odlučite za to. To je izbor koji samo vi možete da napravite — niko ga ne može napraviti umesto vas, piše Sensa.rs.

Možda treba da odbacite neka ograničena uverenja zasnovana na iskustvima iz detinjstva. Možda treba da se oslobodite boli iz prošlosti i oprostite da biste mogli da nastavite dalje, stvarajući život kakav zaslužujete. Možda treba da progovorite ili ste govorili. Ali umesto da dolaze iz mesta ljubavi, reči su došle sa mesta povrede, besa, tuge i frustracije.

Čak i sa pukotinom, ova školjka je i dalje lepa. Zato se vratite svojoj suštini duše i odbacite ono što vam više ne služi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading