kuća
Foto: Printscreen/twitter.com/Cole00004

Fotografija je brzo postala viralna, pregledana je više od 900.000 puta pre nego što je uklonjena, ali je privukla dovoljno pažnje da izazove lavinu pitanja i šaljivih komentara.

Mnogi su bili zbunjeni i pokušavali su da otkriju moguće nedostatke, a neki su čak primetili čudan odraz automobila u prozoru, što je izazvalo dodatnu konfuziju.

Međutim, najveća pažnja usmerena je ka prilazu garaži koji nije bio popločan ili betoniran, ostavljajući utisak da je garaža "zaboravljena".

Jedan korisnik je šaljivo primetio: "Možda je garaža rezervisana samo za parkiranje kosilice."

Dok su se ljudi trudili da proniknu u šta je zapravo reč, jedan čovek se oglasio i objasnio da je reč o "kući u engleskom gradu Hal koja se prodaje".

@bucandy91 I always cringe when i hear all UK homes are small. Because, whilst I understand that some homes are small, some are decent in size as well, it depends on your location and your budget. Having said that, what part of this home is yoir favourite? . . #uktiktok #newhome #newbuild #unitedkingdom #hull #viralvideo #viraltiktokvideo #workingmom #workingdad #familyhome #homeinterior #interiordesign #fypシ #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - Bucandy Ayo Abubakar

Ostaje pretpostavka da će prilaz biti sređen kada se pojavi kupac. Fotografija je prikazala unutrašnjost zdanja koje se prodaje po ceni od 350.000 funti.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading