CEO INTERNET JOJ SE SMEJE, A SITUACIJA NIJE NAIVNA Ženu ujeo krpelj, ona uzela štipaljku i kesu i pošla kod lekara (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svi znamo da ujed krpelja nije potpuno naivna stvar, a upravo kreće i sezona ovih krvopija. Ipak, da ljudi umeju nekad možda i preteraju dokazuje i priča jedne žene iz Bosne i Hercegovine koja je našla krpelja zakačenog za kožu. Njena reakcije zabavila je i celo bolničko osoblje, ali i nasmejala ceo region.

Priču o zabrinutoj Bosanki koja je nakon samostalnog vađenja krpelja njega brže bolje "spakovala" u kesicu i donela kod lekara radi stručnog mišljenja preplavio je društvene mreže, a sve je na "Iks" objavila osoba koja se predstavlja kao "locus".

"Pacijentkinja izvadila krpelja sama, ali nije bila sigurna da je sve izvadila pa je istog spakovala i donela na pregled. Genijalno", napisala je autorka ove objave te priložila i fotografiju kao dokaz.

Kako se može videti na fotografiji, Bosanka je krpelja uredno ubrusom stavila u kesicu koju je potom zatvorila štipaljkom, verovatno kako joj krpelj iz kesice ne bi ispao.

 

"Slabo se čega naš narod plaši koliko krpelja"

Objava je najpre nasmejala mnoge koji su u komentarima pisali duhovite izjave:

"Slabo čega se nas narod boji koliko ostale glave krpelja", "Jeste li mu dali infuziju pošto je mučki sprečen u nameri da se nahrani", "Sve je to zlatno, znali su da zapakuju i razne telesne izlučevine i da donesu da vidi doktor", "Haha kakvo pakovanje! Predobro", glasili su samo neki od komentara.

"Meni ovo nije smešno"

Ipak, bilo je onih koji su priznali da bi isto uradili, priznavši da je slabo ko svestan koliko zapravo krpelji mogu biti opasni.

"Pametna žena", "Svaka čast, i izvadila i racionalno razmišljala", "Pre par godina odveli ćerku sa krpeljom na vratu u Hitnu. Očekivala sam da će nam se tamo smejati, ali naprotiv, ekipa je ozbiljno postupila. Nismo ni svesni koliko su opasni", "Isto ga čuvam (ako je izvađen) kako bih ga odnela da proverim da li je bio zaražen","Kao neko ko ima hroničnu lajmsku bolest ovo mi nije smešno", pisali su oni.

Takođe, osoba koja je i objavila fotografiju "pakovanja" krpelja, objasnila je da su i lekari shvatili ozbiljno njenu zabrinutost pa je u jednom od komentara napisala: "Nije ni bilo ismevanje nego komentarisanje kako je GENIJALNO. Pacijentkinja je dobila profilaktičku terapiju i upute da se prati stanje ako primeti šta da se javi odmah svom lekaru."

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading