horoskop
Foto: Printscreen/Foto: Shutterstock

Kineski horoskop predviđa da je energija aprila povoljna je za dovođenje stvari u red. Pokušajte da održite aktivan ritam života, iako to neće biti lako: bar usporite i više se odmarajte. U aprilu se preporučuje dijeta i redovna fizička aktivnost - višak na struku lako se stiče, a teško gubi.

Pacov

Prava strategija za april je da se bacite na posao. U prvoj polovini meseca videćete rezultate svojih napora: dobićete ponudu za isplativu saradnju, bonus od nadređenih ili unapređenje. Odmarajte se, inače rizikujete da izgorite. Izbegavajte bučna slavlja, neće vam doneti zadovoljstvo. Provodite vreme s voljenima i sami sa sobom, tu leži inspiracija i vitalna energija.

Bivo

Idite napred i ne odustajte. Imate snage da prevaziđete teškoće, ali ne odlažite rešavanje problema. Ako ne uspete iz prve, pokušajte da rešite problem na drugi način. Ovog meseca prirodna istrajnost je postati vaš verni pomoćnik, a bavljenje sportom pomoći će vam da održite dobru formu. Tračevi vam mogu pokvariti raspoloženje, ali nemojte ulaziti u sukobe. Bolje uštedite energiju.

Tigar

Sreća će pasti u vaše ruke. Ali ovog meseca ne određujete vi pravila igre: važno je da slušate mišljenje drugih, tražite pomoć i da budete fleksibilni u dogovorima. Prihvatite svoja obećanja odgovorno i pokušajte da date više nego što ste obećali. Velikodušnost neće proći nezapaženo, a vi ćete biti pobednik. U slobodno vreme učite ono što ste dugo odlagali. Znanje će za vas postati izvor novih ideja.

Zec

Ovog meseca je važno da se fokusirate na svoje emocije. Spisak zadovoljstava za svaki dan biće vam od pomoći. Obavezno uključite stvari u svoju dnevnu rutinu, one koje vas čine srećnim i ne prelazite na druge aktivnosti dok ne osetite sreću. Moguće su neočekivane promene u vašem okruženju, biće vam lakše ako promenite odnos prema neprijatnim situacijama. Oslobodite se ljutnje i radite ono u šta verujete - tako ćete dobiti rezultate koje želite.

Zmaj

Oduprite se iskušenju da odustanete i krenete sa tokom ako osećate nedostatak energije i kreativne inspiracije. Stvorite sopstvene razloge za radost. Dodajte sveže cveće i svetle detalje u enterijer, osvežite garderobu, promenite frizuru i češće se sastajajte sa prijateljima. Mesec je idealan za povratak nečemu što ste dugo odlagali. Dovršite dugo zanemarene zadatke. Ovo će napraviti prostor za nove stvari u vašem životu.

Zmija

Analitičnost i fokus na detalje neće vam ići ovog meseca. Čim osetite želju da se zamerite zbog sitnica, nađete razlog za svađu, ili izrazite nezadovoljstvo - unutrašnjim naporima prebacite fokus na pozitivno. Šetnja u prirodi i kreativni rad pomoći će vam da odvratite sebe od tužnih misli. Pokušajte da uživate u procesu više nego da se fokusirate na rezultat. Do kraja meseca očekujte prijatan događaj u vezi: dugo očekivano poznanstvo ili nezaboravan sastanak.

Konj

April pruža priliku da usporite tempo i vodite računa o svom zdravlju. Poželećete privatnost, udobnost doma, mirno okruženje. Sada nije vreme da napustite svoju zonu komfora: preispitajte svoje ambiciozne ciljeve i isplanirajte odmor. Poboljšanje doma i porodično slobodno vreme doneće zadovoljstvo. Budite oprezni: ovog meseca postoji veliki rizik da naiđete na prevarante ili da potpišete ugovor pod nepovoljnim uslovima.

Ovca

Ovog meseca tajna će možda postati jasna. Ne otkrivajte tajne kako se ne biste našli u nezgodnoj situaciji i klonite se onih koji vole da ogovaraju. Korisno je uroniti u samospoznaje, duhovnost, psihologiju i proći obuku u tom pravcu. Ako osetite gubitak snage, nemojte usporavati, već dodajte više aktivnosti. Vaša dnevna rutina, jutarnje vežbe i šetnje pre spavanja će vam pomoći da ostanete veseli i optimistični ovog meseca.

Majmun

Postojaće želja da uronite u kreativnost i svakog dana učinite svet lepšim. Priuštite sebi kurs slikanja na platnu, prisustvujte događaju sa stilistima o najnovijim prolećnim trendovima, iznenadite svoje najmilije egzotičnim ili pak domaćim jelom ili na nov način organizujte svoj radni prostor - i vaš život će zablistati novim sjajem. Ako želite samoću i samouranjanje, posvetite vreme stvaranju i otkrivanju svojih talenata.

Petao

April obećava da će biti produktivan za rođene u godini Petla, ali bolje je da odložite pokretanje novih projekata i drugih poduhvata za naredni mesec. Razmišljajte o idejama, pravite planove, učite, steknite nova znanja i napravite preliminarne dogovore. Drugim rečima, pripremite osnovu za brzi rast. Nemojte gubiti vreme i odlagati pripremu. Što više postignete ovog meseca, brže ćete videti rezultate.

Pas

Ovog meseca sport će vam pomoći da se nosite sa napetošću i željom da ulazite u sukobe. Ne dajte se na provokacije i obuzdajte svog unutrašnjeg kritičara. Ne mogu svi mirno da odgovore na vaše racionalne komentare. Bolje je dati pozitivan primer, tada će vas ljudi brže slušati. Ovog meseca postoji veliki rizik od povreda, pa se pridržavajte saobraćajnih pravila i birajte umerene vežbe.

Svinja

Rođeni u godini Svinje s pravom se mogu nazvati srećnima u mesecu. Pozitivno ste raspoloženi i posebno privlačni. Očekujte znake pažnje od suprotnog pola ili koristite svoj magnetizam da biste privukli klijente. Na poslu očekuju napredak u poslu, a u ličnom životu romantično raspoloženje i prijatna iznenađenja. Komunikacija ovog meseca doneće zadovoljstvo: pozvati goste, sklapati nova poznanstva, učestvovati u raznim događajima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading