par
Foto: Shutterstock

Koliko su plastične operacije uzela maha, dokazuje činjenica da su pojedinim parovima napravile i probleme u ljubavnom odnosu. Na TikTok-u je osvanuo snimak sa prvog sastanka jednog para. Devojka je snimala svađu, a sve je počelo od korekcija koje je ona uradila. Muškarac sa kojim se upoznala, oštro je osudio plastične operacije, a razlog je podelio korisnike društvenih mreža.

"Plastične operacije su jedno veliko 'ne' za mene. Želim jednog dana da imam decu i da znam kako će da izgledaju, a ako ti je lice puno nekakvih filera, sumnjam da ću znati", rekao je muškarac, na šta je devojka odgovorila: "Nadam se da razumeš da moja ili bilo koja kozmetička, estetska korekcija ili operacija, neće oštetiti moje gene?". Potom je dobila odgovor koji je glasio: "Da, to razumem, zato što tvoji geni nisu stvorili takvo lice kakvo imaš sad i koje vidim, to je zato što nosiš masku. Ne znam zašto se smeješ, ozbiljan sam".

Razgovor se nastavio argumentima devojke, koja je istakla da je stavila "samo malo botoksa i filera", kao i da je "izjednačila gornju i donju usnu". Kada ju je muškarac pitao šta nije bilo u redu sa njenim prirodnim usnama, devojka mu je rekla da to nije njegov problem i da ne treba da se bavi tim pitanjima. Rekao joj je da je lepa, ali da želi da zna koliko je tačno korekcija imala.

"Ozbiljan sam, želim da znam na skali od 1 do 10, koliko je moja potencijalna devojka plastična", pitao je, a tada se snimak prekinuo. Većina ljudi je bila saglasna sa muškarcem, ističući da su plastične operacije zaista postale problem koji se, na neki način, normalizovao. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading