"ČEMU TO SLUŽI?" Na mrežema osvanuo oglas koji je zbunio celu Srbiju
Foto: Alo

Oglas iz Beograda koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama nasmejao je ali i zbunio Srbe koji nikako nisu mogli da shvate čemu služi stvar uslikana na oglasu i zašto se prodaje.

Zbunjujuća ponuda u kojoj je neko naveo da prodaje osam kilograma folije od cigareta našla se najpre na Fejsbuk stranici, ali se brzo proširila i na drugim društvenim mrežama - najpre na Iks platformi, gde su korisnici jedva čekali da dobiju odgovore na svoja pitanje.

"Zašto se prodaju folije cigareta, čemu to služi?", pitala se osoba koja je ovaj oglas prenela na Iks mreži.

Kako se može videti, osoba koja je postavila oglas uslikala je ogromnu količinu folije i navela da ima više od osam kilograma.

"Berza na Kaleniću izneverovala"

Iako je kasnije otkriveno zbog čega se najverovatnije prodaje ova folija, to nije sprečilo Srbe da se našale na račun ovog oglasa.

"Kape protiv talasa iz 5g mreže se prave od ovih folija, ne verujem da to neko ne zna", "Za šatiranje kose naravno", "Mi smo pravili dimne bombe od toga kao klinci", "Berza na Kaleniću izneverovala", Nekad su se skupljali aluminijumski poklopci na flašama svežeg mleka (onog što ti student ujutru ostavi ispred vrata, eh). Mora da se toga setio ovaj lik", "Njemu je bas dogorelo kad mu je došla alu gomila na prodaju.", pisali su oni.

Postoji ipak razlog ovakve prodaje

Ipak, javilo se par njih koji su bili upoznati čemu navodno služi folija od cigareta.

"Koliko znam postoji udruženje koje skuplja te folije. Odvaja ih i šalje na reciklažu. Novac se izdvaja za osobe sa poteškoćama. One i odvajaju tu foliju. Od toga prave reciklirani papir za čestitke, slikanje itd... Ima jedna žena koja vodi to udruženje.. pravi borac svaka joj čast.", napisao je neko od njih.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading