Frizerka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Snimak frizerke iz Šapca koja je smislila genijalni način kako da sebi ostvari san i ode na luksuzno putovanje oduševio je ljude, i vrlo brzo postao viralan.

Kada su se hiljade Kineza pojavile u Šapcu, jedna frizerka nije sedela skrštenih ruku. Umesto toga, odlučila je da napravi potez koji će promeniti tok njenog poslovanja - i života!

Verica, vlasnica lokalnog salona za šišanje, uspela je da očara kineske turiste neobičnom taktikom, a rezultati su bili više nego spektakularni.

- Primetim ja pre šest meseci da je došlo na hiljade Kineza u Šabac. svaki dan stotine njih prođe pored mog salona, ma hiljade njih. Ali ni jedan ne dolazi da se šiša. I razmišljam ja hiljadu Kineza puta 600 dinara jednako je Dubai 15 dana "all inclusive". I eto, ne budem ja lenja, potražim onu tablu sa kredom i prevedem na kineski jezik i napišem na tu tablu "šišam uz kinesku muziku" i stavim to ispred salona - kaže ova frizerka u objavi na TikToku.

Sa svojom genijalnom idejom, ne samo što je zabeležila ogroman broj šišanja Kineza u Srbiji u jednom danu, već je zaradila dovoljno novca da ode na luksuzno letovanje u Dubaiju!

- Naredna tri sata ja sedim i zakazujem Kinezu u svesku. 300 njih zakazalo je friziranje. I eto, tako je to bilo. A evo i slike iz Dubaija - zaključila je na kraju snimka frizerka Verica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading