Frizerka iz Šapca
Foto: Printscreen/Printscreen

Ona je ispričala u jednom svom videu kako je zakazala za jedan dan 300 šišanja, a od tih para je posle otišla u Dubai na odmor. Nazivaju je "kraljicom marketinga" zbog trika koji je izvela sa Kinezima.

- Primetim ja pre šest meseci da je došlo na hiljade Kineza u Šabac. I svaki dan na stotine njih prođe pored mog salona. Ma hiljade njih. Ali nijedan ne dolazi da se šiša. I razmišljam ja 1.000 Kineza puta 600 dinara = Dubai 15 dana all inclusive. I eto ne budem ja lenja, potražim onu tablu sa kredom, prevedem na kineski jezik i napišem na tu tablu – šišam uz kinesku muziku. I stavim to ispred salona. Naredna tri sata ja sedim i zakazujem Kineze u svesku, 300 njih je zakazalo friziranje. I etoo, tako je to bilo, a evo i slike iz Dubaija - ispričala je Verica.

Ona je uz snimak podelila i fotografije kako šiša Kineze, kao i slike sa plaže. Snimak već ima oko 800.000 pregleda na društvenoj mreži Tiktok.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading