FLERT
Foto: Shutterstock

Muškarac je otkrio da je morao da ide na terapije zavisnosti od aplikacije za upoznavanje Tinder, rekavši da je zavodio i do 500 žena dnevno.

Ed Turner, 27, rekao je da je "opsesivno" koristio popularnu aplikaciju za upoznavanje jer je voleo da oseti navalu žena na njega kada su mu na profilu lajkovale fotografije.

Priznao je da nije imao nameru da pokrene vezu ni sa jednom od dama koje je mazio niti pronaći devojku. On je priznao da bi ga uznemirilo i kada mu neko ne odgovorio na poruku.

- Ako mi osoba nije odgovorila ili mi nije poslala poruku, to bi me slomilo - rekao je Ed , prenosi DailyStar.

- Naslađivao bih se kad bih dobijao puno podudaranja s ljudima koji su mi bili privlačni, ali uvek bi usledio krah jer nije bilo održivo.

Nakon što se navukao na Tinder, Ed je takođe preuzeo druge aplikacije za spojeve Hinge i Bumble i prešao na svaki profil koji je mogao. Rekao je da se poklapa samo s "oko 5 odsto" žena, a još manje započinju razgovor s njim.

Uprkos tome, Ed je redovno razgovarao sa 10 dama odjednom, a dane je provodio čekajući da žene odgovore.

- Budući da sam prstom išao ravno po svima i potpuno sam se zadubio u "igru", izgubio sam osećaj sebe - priznao je.

- Aplikacije za upoznavanje pretvorile su seks, komunikaciju i ljubav u stvarnu igru ​​i iskrivljenu stvarnost.

S obzirom na to da nije imao nameru da upozna nijednog para, Ed kaže da su neki razgovori brzo propali, što ga je ostavilo "utučenim" i priznao je da bi to "uticalo na njegovo celokupno raspoloženje i ličnost.

Na kraju je završio u vezi sa ženom koju je upoznao van mreže, ali i dalje nije mogao da prestane da razmišlja o aplikacijama.

- Zbog toga sam se osećao kao loš partner - rekao je.

- Nisam učinio ništa i nikada nisam razgovarao sa ženama dok sam bio u toj vezi, ali to je imalo uticaja na mene.

Nakon što se ta veza završila, Ed se ponovno vratio Tinderu. Završio je na terapiji gde su mu dijagnostifikovali granični poremećaj ličnosti i depresiju.

I premda je sada prestao koristiti aplikacije, samac Ed kaže da se bori da ih se kloni, potiskujući veliku želju da ponovno počne da krstari na njima.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading